Η Α.Χαρίση διαψεύδει για όσα γράφτηκαν για την ίδια για την θέση της Αβθμιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Η Α.Χαρίση διαψεύδει για όσα γράφτηκαν για την ίδια για την θέση της Αβθμιας

Μετά από δημοσίευμα που αναρτήθηκε στις 19-2-2015 σε blog της Ημαθίας με τον τίτλο «Αλλάζουν διευθυντή Αβθμιας ο ΣΥΡΙΖΑ» και  το οποίο αναφέρονταν στο πρόσωπό μου επιθυμώ, προς αποκατάσταση της αλήθειας και της αξιοπρέπειάς μου, να δηλώσω τα εξής:

1. Ποτέ δεν επεδίωξα να τοποθετηθώ σε θέση ευθύνης στην Εκπαίδευση ή σε οποιονδήποτε άλλο φορέα, "εξαργυρώνοντας" τις πολιτικές μου πεποιθήσεις ή την ενασχόλησή μου με τα κοινά. Όσες φορές ανέλαβα τέτοια θέση ήταν πάντοτε με βάση την κείμενη νομοθεσία η οποία προέβλεπε αξιοκρατικές διαδικασίες και προσμετρούσε τα προσόντα των ενδιαφερομένων, τα οποία στην περίπτωσή μου είναι, ως γνωστόν, πολλά και αποκτήθηκαν με πολύ υψηλό προσωπικό κόπο και οικογενειακό κόστος.

2. Οποιαδήποτε συζήτηση που αφορά στην επιλογή στελεχών Εκπαίδευσης είναι παντελώς ανεπίκαιρη, αφού η θητεία όλων των στελεχών (Διευθυντών Εκπαίδευσης, Σχολικών Συμβούλων και Διευθυντών σχολείων) λήγει τον ερχόμενο Ιούλιο. Επομένως, και όπως ανακοινώθηκε ήδη από την ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι προσεχείς επιλογές θα δρομολογηθούν αφού προηγουμένως κατατεθεί το νέο νομικό πλαίσιο και υποβληθούν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων, οι οποίες και θα μοριοδοτηθούν.

3. Επειδή το δημοσίευμα με παρουσιάζει να ετοιμάζομαι να υφαρπάξω άμεσα και με κομματική υποστήριξη τη θέση του σημερινού Διευθυντή Εκπαίδευσης θέλω να τονίσω ότι η σχέση μου με τον κ. Διονύση Διαμαντόπουλο ήταν και είναι άριστη τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού μας συνδέει μια πολύχρονη επαγγελματική συμπόρευση με αμοιβαία εκτίμηση και μια σχέση φιλίας από τα νεανικά μας χρόνια.

4. Εκφράζομαι πολιτικά μέσα απ’ το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί πιστεύω στη Δημοκρατικότητα, την Αξιοκρατία και τη Διαφάνεια, αρχές τις οποίες πρεσβεύει και για τις οποίες αγωνίστηκα και συνεχίζω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις. Τις αρχές αυτές δεν πρόκειται να θυσιάσω στο βωμό καμιάς προσωπικής επιλογής.

Για όλους τους παραπάνω λόγους καθίσταται θεωρώ σαφές πως το "ρεπορτάζ" του γνωστού bloger είναι όχι μόνο παντελώς αβάσιμο, αλλά κυρίως προσβλητικό και κακόβουλο.  

Με εκτίμηση

                                                                                                         Αντωνία Χαρίση
ΥΓ.....Εμείς γράψαμε ότι κατά την εκτίμηση μας ότι επικρατέστερη για την συγκεκριμένη θέση είναι η κύρια Χαρίση....άσχετα αν με το κείμενο της λέει δεν επιδίωξε να τοποθετηθεί σε αυτήν την θέση...
Συμφωνούμε απόλυτα...Αλλά ας περιμένουμε να δούμε και το τέλος αυτής της ιστορίας...γιατί εμείς το ρεπορτάζ που γράψαμε το υποστηρίζουμε..

Και ας μας απαντήσει ξεκάθαρα,ενδιαφέρεται η δεν ενδιαφέρεται για την συγκεκριμένη θέση η κυρία Χαρίση;
ΛΑΙΚΟΥΡΑ-NEWS

Post Bottom Ad

Σελίδες