Απ. Εμμανουηλίδης στα Πιέρια: ΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΜΙΛΗΣΑΝ "ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΠ.ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ" - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Απ. Εμμανουηλίδης στα Πιέρια: ΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΜΙΛΗΣΑΝ "ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΠ.ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ"


Περιοδεία στα χωριά των Πιερίων ,Σφηκιά. Ριζώματα, Δάσκιο πραγματοποίησε την Τρίτη 20 Ιανουαρίου ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ Απόστολος Εμμανουηλίδης.
Η υποδοχή που είχε ήταν θερμή, γιατί γνωρίζουν ότι ο Αποστόλης είναι σαν αυτούς. Άνθρωπος της δουλειάς, της προσφοράς, του καθημερινού αγώνα.
Μοιράστηκε μαζί τους τις ανησυχίες, τους φόβους, τις αγωνίες τους για το αύριο.
Έγιναν συζητήσεις και τέθηκαν προβληματισμοί και προτάσεις για μια περιοχή που στη συντριπτική της πλειοψηφία οι κάτοικοί της ασχολούνται με τη γεωργία και την κτηνοτροφία.
Ο Απόστολος Εμμανουηλίδης άκουσε προσεχτικά όσα του είπαν και υπογράμμισε ότι κι αυτός ως παραγωγός είναι γνώστης των προβλημάτων τους.
«Ήρθα να σας ακούσω. Να μιλήσω μαζί σας. Να καταγράψω προβλήματα. Ξέρω τι περνάτε, αλλά γνωρίζω και τις δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής. Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων που παράγετε τόσο στα αγροτικά και οπωροκηπευτικά, όσο και στα κτηνοτροφικά θα αρχίσει η ανάκαμψη. Μόνο με την προσφορά ποιότητας -που την έχετε- μπορούν οι παραγωγές σας να γίνουν ανταγωνιστικές.» τους είπε μεταξύ άλλων.
Αλλά και ως τουριστικός πράκτορας δεν μπορούσε να αφήσει το αντικείμενο ενασχόλησής του απ΄ έξω. Μίλησε για τον εναλλακτικό τουρισμό που μπορούν να αναπτύξουν, καθώς η περιοχή ξεχωρίζει για το υπέροχο, το μοναδικό φυσικό της κάλλος
Τέλος δήλωσε ότι θα είναι πάντα δίπλα τους και πως με κυβέρνηση της ΝΔ και όλα όσα μπόρεσε να πετύχει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, η αισιοδοξία υπάρχει. Φάνηκε φως στο τούνελ,  αλλά σύντομα θάρθει και το χαμόγελο στα χείλη τους..

Post Bottom Ad

Σελίδες