Προεκλογικό χαρακτήρα είχε η επίσκεψη της Η.Διώτη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Προεκλογικό χαρακτήρα είχε η επίσκεψη της Η.Διώτη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Βέροια

Στην Βέροια βρέθηκε η επικεφαλής βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Ηρώ Διώτη,στην περιοδεία του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ που περιοδεύει πανελλαδικά.
.Η κ.Διώτη από το πρωί περιοδεύει στην Ημαθία και συνομίλησε και με τους τρεις δημάρχους του νομού Ημαθίας.

Φρόντισε να τονίσει ότι η περιοδεία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν προγραμματισμένη πολύ πιο πριν των πολιτικών εξελίξεων της χώρας και  γίνεται με σκοπό των περιβαλλοντικών προβλημάτων που υπάρχουν στη χώρα.Στις πρωινές συναντήσεις που είχε και με τους τρεις δήμους Βέροιας ,Ναούσης και Αλεξάνδρειας είπε πως  κύριο πρόβλημα και των τριών δήμων  είναι η διαχείριση των απορριμάτων,η υπερχείλιση του ποταμού Λουδία και τα απορρίμματα των λιπασμάτων.

Σκοπός και στόχος μας είναι η διαφύλαξη-προστασία  του περιβάλλοντος,κάτι που δεν το βλέπουμε σαν κόστος όπως η τωρινή κυβέρνηση.Το μοντέλο των επιχειρήσεων που προβάλλει η κυβέρνηση είναι αυτό που δημιουργεί τα προβλήματα.Εμείς έχουμε σκοπό την ανασυγκρότηση των κρατικών δραστηριοτήτων και κατάργηση της ιδιωτικοποίησης στην παροχή ενέργειας ηλεκτρικής και νερού,είναι δημόσια αγαθά.Όχι στην εκποίηση των δημοσίων πόρων(ορυκτά,δημόσιες εκτάσεις).
Οι λεγόμενες fast truck επενδύσεις της κυβερνήσεις είναι χωρίς κανένα σχέδιο.

Η ίδια η κυβέρνηση επισπεύδει τις εκλογές γιατί δεν μπορεί να συνεχίσει με τα μέτρα και γιατί οι εταίροι θέλουν να ξέρουν με ποιόν έχουν να κάνουν.Γι' αυτό γίνεται ότι το 2012-πέφτει το χρηματιστήριο,δηλώσεις Σόι μπλε,τρομοκρατία για κατάρρευση κράτους,τρομοκρατία και φόβος στο λαό που έχει πλέον πολλά προβλήματα στο σπίτι του μέσα.Η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει τα πάντα για να μην βγει ο ΣΥΡΙΖΑ,όσο για τους 180 βουλευτές δεν τους έχουν και οδηγούμαστε στις εκλογές.

Ο κόσμος θα αποφασίσει και θα είναι ο πρωταγωνιστής των εκλογών και δεν πρέπει να φοβάται.Εμείς θέλουμε ο κόσμος όχι μόνο να μην πεινάει-κρυώνει  αλλά και να έχει διεκδικήσεις και θέλω και να μπορεί να σταθεί όρθιος οικονομικά.

Θα πληρώσουν αυτοί που έχουν να πληρώσουν (τραπεζίτες,πλούσιοι) και όχι ο φτωχός λαός που δεν φταίει σε τίποτα.Όταν λέμε θα καταργήσουμε το μνημόνιο εννοούμε ότι θα αντικαταστήσουμε τους νόμους που έχει με μέτρα και νόμους εφικτούς για τον λαό.

Συναντήσεις είχαμε με την ΔΗΜΑΡ για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και όχι για  συνεργασία.

Την κ.Διώτη συνόδευαν ο κ.Χαμπίδης ,συντονιστής της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ,ο κ.Σ.Χειμώνας,η και Ε.Παπαγιαννούλη,ο κ.Γ.Γρηγοριάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες