Με επιτυχία διεξήχθησαν οι εξετάσεις στον Γ.Α.Σ ΔΙΑΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι εξετάσεις στον Γ.Α.Σ ΔΙΑΣ

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι εξετάσεις στον Γ.Α.Σ ΔΙΑΣ

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 διεξήχθησαν εξετάσεις ανώτερου βαθμού ζωνών στον σύλλογο Γ.Α.Σ ΔΙΑΣ ΚΑΡΑΤΕ και KICK BOXING ΒΕΡΟΙΑΣ, όπως παρακάτω:

Τον σύλλογο τίμησαν με την παρουσία τους η γονείς τον αθλητών, δάσκαλοι από άλλους συλλόγους του νομού Πιερίας, ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Βορείου Ελλάδας ο και η εξεταστής (ISSO Shotokan) κος Ιωάννης Παραστατίδης, η εξετάστρια (ISSO Shotokan) Δέσποινα Λαζαρίδου και η βουλευτής του νομού Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία κυρία Γεωργία Μπατσαρά.
Σύντομο χαιρετισμό εκφώνησαν ο προπονητής του Γ.Α.Σ ΔΙΑΣ κος Αθανάσιος Γεροντίδης, οι εξεταστές κος Ιωάννης Παραστατίδης και κα Δέσποινα Λαζαρίδου, ενώ στο τέλος τα συγχαρητήρια της εξέφρασε η Βουλευτής του Ν. Ημαθίας κα Μπατσαρά.

Στις πρωινές εξετάσεις, απονεμήθηκαν οι παρακάτω ζώνες στο ΚΑΡΑΤΕ:

Kόκκινη ζώνη στους:
Τσολάκης Εμμανουήλ
Καραγιάννης Αλέξανδρος
Τσοκγιασά Λεωνίδας
Σιμωνίδης Παναγιώτης – Γεώργιος

Πράσινη ζώνη στους:
Τσολάκης Γεώργιος

Μαύρη ζώνη 1 DAN στους:
Γεροντίδου Δέσποινα
Γεροντίδης Πρόδρομος

Την ίδια ημέρα, το απόγευμα σε αντίστοιχες εξετάσεις για ανώτερη ζώνη στο KICK BOXING και COMBAT JU JITSU παρευρέθησαν εκτός από τους γονείς και τους συγγενείς των εξεταζομένων, οι εξεταστές από τον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του COMBAT JU JITSU στην Β. Ελλάδα, κύριοι Γεώργιος Δεμερτζίδης, Χαράλαμπος Ακριτίδης, Σωκράτης Παπαδόπουλος που εξέτασαν τους αθλητές και τους απένειμαν:

Την κίτρινη ζώνη στους:
Κουμτσίδη Αναστάσιο

Post Bottom Ad

Σελίδες