Το 2ο Γυμνάσιο Νάουσας στην ομιλία του κ.Θ.Γαβριηλίδη με θέμα:« η ίδρυση της Νάουσας, παραδόσεις και δημοτικά τραγούδια» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Το 2ο Γυμνάσιο Νάουσας στην ομιλία του κ.Θ.Γαβριηλίδη με θέμα:« η ίδρυση της Νάουσας, παραδόσεις και δημοτικά τραγούδια»

Γνωρίζουμε ερευνητές και μαθαίνουμε την ιστορία της πόλης μας.

Την Τετάρτη, 10/12/2014, δύο ομάδες μαθητών του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στη βιβλιοθήκη της Ευξείνου λέσχης Νάουσας μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία από το φιλόλογο-ερευνητή κ. Θωμά Γαβριηλίδη, με θέμα « η ίδρυση της Νάουσας, παραδόσεις και δημοτικά τραγούδια».

Μετά τη σύντομη παρουσίαση από την κα. Σοφία Πουλτίδου, ο ομιλητής με γλαφυρό και ιδιαίτερα κατανοητό τρόπο παρουσίασε το θέμα και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν: η συντακτική ομάδα της εφημερίδας του σχολείου, στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Έκδοση μαθητικού Εντύπου», με την υπεύθυνη καθηγήτρια κα. Ζησιμάνου Μαρία, καθώς και το Γ3 , στα πλαίσια του μαθήματος της τοπικής ιστορίας.

Μετά το τέλος της ομιλίας, οι μαθητές περιηγήθηκαν στο χώρο της έκθεσης βιβλίου.
Ευχαριστούμε πολύ την υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης κα. Βάσω Καραγιαννοπούλου για την άψογη οργάνωση και φιλοξενία.

Post Bottom Ad

Σελίδες