Και με 10 ποδοσφαιριστές κατάφερε να είναι Βασίλισσα στο ματς η Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Και με 10 ποδοσφαιριστές κατάφερε να είναι Βασίλισσα στο ματς η Βέροια

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ1-1


Η Βέροια κατάφερε με το γκολ του Καλτσά στο 89' να ισοφαρίσει αυτό του Τζανη και χάρη στο τελικό 1-1 απέναντι στον Πανθρακικό, να φύγει με το βαθμό από την Κομοτηνή
Σε  ένα αγωνιστικό χώρο που δυσκόλευε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και έθετε σε κίνδυνο την υγεία τους η Βέροια έκλεψε στο 89' τη νίκη από τον Πανθρακικό με τον Καλτσά να ισοφαρίζει το γκολ του Τζάνη και τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1, στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο της Κομοτηνής.

Σε ένα παιχνίδι δίχως ποιότητας εξαιτίας του κάκιστου αγωνιστικού χώρου της Κομοτηνής, το πρώτο ημίχρονο ανήκε και στις δύο ομάδες.

Το πρώτο μισό στους γηπεδούχους που είδαν την υπεροχή τους να καρποφορεί χάρη στο γκολ του Τζάνη που ολοκλήρωσε ιδανικά την εκπληκτική ατομική προσπάθεια του Κάσες.

Η Βέροια δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες της και στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα εξαιτίας, σε μεγάλο βαθμό, του κάκιστου αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Κομοτηνής.

Η Ντιγκινί έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι σημαδεύοντας το δοκάρι, ο Μπράβο αποβλήθηκε, αλλά η Βέροια με τον Κάλτσα στο 89' βρήκε το δρόμο προς την ισοφάριση.

Post Bottom Ad

Σελίδες