Νέα ανάκληση αυτοκινήτων - Διαβάστε για ποια εταιρεία πρόκειται και τι προβλήματα παρουσιάζουν τα αμάξια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Νέα ανάκληση αυτοκινήτων - Διαβάστε για ποια εταιρεία πρόκειται και τι προβλήματα παρουσιάζουν τα αμάξια


Δείτε για ποια αυτοκίνητα πρόκειται...
Ανάκληση αυτοκινήτων Peugeot μοντέλο 4007 για να αντικατασταθεί ο ιμάντας αξεσουάρ και, αν χρειάζεται, και οι σχετικοί
τεντωτήρες.

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία AIGLON ΑΒΕΕ, Γενική Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων PEUGEOT στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων PEUGEOT μοντέλο 4007.

Η ανάκληση αφορά 196 οχήματα, παραγωγής από 01/11/2007 έως 19/11/2010, με αριθμούς πλαισίου από VF3VVSFZC8U909999 έως VF3VVSFY9BZ801921 και είναι εξοπλισμένα με πίσω φώτα LED. Στα επηρεαζόμενα οχήματα, το υλικό του ιμάντα αξεσουάρ κινητήρα, μπορεί να μην είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και μακροπρόθεσμα να επιφέρει φθορές σε τεντωτήρες καθώς και μειωμένη αντοχή στον χρόνο. Η σχετική προληπτική ενέργεια συνίσταται στο να αντικατασταθεί ο ιμάντας αξεσουάρ και, αν χρειάζεται, να αντικατασταθούν και οι εν λόγω τεντωτήρες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση συμβάντος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων PEUGEOT σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας AIGLON ΑΒΕΕ στο τηλέφωνο 210 6700364

Post Bottom Ad

Σελίδες