«Χαλάει» ο καιρός – Πού θα βρέξει - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

«Χαλάει» ο καιρός – Πού θα βρέξει

«Χαλάει» ο καιρός – Πού θα βρέξει
Αλλάζει και πάλι το σκηνικό του καιρού στη χώρα με βροχές και κατά τόπους έντονα καιρικά φαινόμενα ενώ η ΕΜΥ έχει προειδοποιήσει με έκτακτο δελτίο καιρού. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και το Ανατολικό Αιγαίο. Διαστήματα ηλιοφάνειας αναμένονται σε Ανατολική Ηπειρωτική Ελλάδα και Νότιο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 11 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 23 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 12 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στη Βόρεια Κρήτη να φτάνει τους 25 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Πιο αναλυτικά:
Νεφώσεις με βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση, θα είναι το σκηνικό του καιρού στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες, θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως και 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία και στα υπόλοιπα θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως και 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Τα φαινόμενα στη Θεσσαλία και τις Σποράδες θα είναι κατά τόπους πρόσκαιρα ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι έως και 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως και 19 βαθμούς Κελσίου. 

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, περιμένουμε λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές στις ανατολικές Κυκλάδες. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως και 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως και 20 βαθμούς Κελσίου.

Post Bottom Ad

Σελίδες