Με καλό καιρό ξεκινά η εβδομάδα - Η καλοκαιρία θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη σε όλη τη χώρα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Με καλό καιρό ξεκινά η εβδομάδα - Η καλοκαιρία θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη σε όλη τη χώρα

Καλός θα είναι σε γενικές γραμμές ο καιρός σε όλη την επικράτεια την Τρίτη καθώς οι μόνες ασθενείς και τοπικού χαρακτήρα βροχές αναμένται σε Μακεδονία και Θράκη. Παράλληλα λόγω και της υποχώρησης των βορειάδων αναμένεται να ανέβει και λίγο η θερμοκρασία ειδικά όσον αφορά τα υψηλά. Όσοι όμως κινούνται στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές ώρες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί καθώς κατά τόπους θα είναι περιορισμένη η ορατότητα.
Αναλυτική πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές στην κεντρική Μακεδονία. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 02 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: ασθενείς και βαθμιαία νότιοι 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Τρίτη 04-11-2014
Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στο Ιόνιο τις βραδινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Άνεμοι: στα δυτικά ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά μεταβλητοί 3 με 4 και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο στα δυτικά και νότια.

Τετάρτη 05-11-2014
Καιρός: λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά και νότια θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στο Ιόνιο και αργότερα στην Πελοπόννησο. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Άνεμοι: στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία στο Ιόνιο 6 με 7 μποφόρ. Στα ανατολικά ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πέμπτη 06-11-2014
Καιρός: στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί στα ανατολικά 3 με 5, στα δυτικά 5 με 7 και βαθμιαία στο Ιόνιο 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Post Bottom Ad

Σελίδες