Πότε θα είναι παρών στο δημοτικό συμβούλιο ο κ.Παπαγιάννης; - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Post Top Ad

Responsive Ads Here

FACEBOOK

10 Νοε 2014

Πότε θα είναι παρών στο δημοτικό συμβούλιο ο κ.Παπαγιάννης;


Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook για άλλη μια φορά δήλωσε την απουσία του
ο κ.Παπαγιάννης επικεφαλης της παράταξης "Δικαίωμα για Νέα Βέροια".

Μέσα από την ανάρτηση του δικαιολογεί την απουσία του,αφήνοντας χωρίς εκπροσώπηση όλους αυτούς που τον ψήφισαν.

Μήπως η επίσκεψή του στην Αθήνα είναι για προσωπικούς λόγους και όχι οι αναφερόμενοι ;

Μήπως θα έπρεπε να μην είναι προφορική η ενημέρωσή του προς τισ εισαγγελικές αρχές που λέει αλλά γραπτές και με αποδείξεις έτσι ώστε να "πιάσει" τόπο η κίνησή του αυτή για το καλό του τόπου του;

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Αυτή είναι η ανάρτηση του κ.Παπαγιάννη στην προσωπική του σελίδα:

Όχι στο αλαλούμ μονοδρομήσεων που ετοιμάζουν στη Βέροια

Κάποιοι για άλλη μία φορά σπεύδουν να αποφασίσουν για εμάς χωρίς εμάς. Σε κατάφωρη αντίθεση με τις επιθυμίες των πολιτών της Βέροιας καθώς και αυτονόητων κριτηρίων περί ποιότητας ζωής και βελτίωσης της καθημερινότητάς μας επιδιώκουν να μονοδρομήσουν κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης.

Βεροιώτισσες και Βεροιώτες, να μην τους αφήσουμε. Με τα μέτρα που προτείνουν, τα οποία εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα και όχι των Βεροιέων, θα επέλθουν σε βάρος όλων μας τραγικές συνέπειες: α. κυκλοφοριακό κομφούζιο και συγκοινωνιακός όλεθρος, εκατοντάδες οδηγοί θα ταλαιπωρούνται εντός της πόλης, μεταξύ αυξημένων ήχων, ρύπων και εκνευρισμού, με χιλιάδες ώρες εργασίας ή ανεμελιάς να χάνονται εις μάτην, β. επιδείνωση της, όποιας απέμεινε, ποιότητας ζωής των κατοίκων του κέντρου, γ. μείωση της επισκεψιμότητας στην αγορά, περαιτέρω συρρίκνωση του εισοδήματος και των οικονομικών μεγεθών, αύξηση της ανεργίας, δ. ακύρωση της δυνατότητας άνετης παραμονής στο κέντρο, εκδίωξη γειτονικών επισκεπτών και τουριστών, αποφυγή σταδιακά εισόδου στο κέντρο κατοίκων γειτονικών περιοχών για διασκέδαση, αγορές, λήψη υπηρεσιών κ.λπ., ε. ολοσχερή αδυναμία μόνιμης ή και σύντομης στάθμευσης, ελλείψει θέσεων ή επαρκών οργανωμένων πάρκινγκ, καθώς και εξυπηρέτησης επιθυμιών και αναγκών συμπολιτών μας, όπως, ενδεικτικά, αγοραστικών, ιατρικών, φαρμακευτικών, ψυχαγωγικών κ.λπ., στ. περαιτέρω μείωση της αξίας των ακινήτων των Βεροιέων, συλλήβδην καταστήματα, οικίες και διαμερίσματα θα έχουν ακόμα λιγότερο αγοραστικό ενδιαφέρον, ζ. διασπορά της οικονομικής ζωής της Βέροιας εκτός του κέντρου της πόλης, όχι δήθεν για την «επιλογή σύγχρονων λύσεων» αλλά προς «τέρψιν και ευχαρίστηση» κυρίως μεγάλων ξένων εμπορικών αλυσίδων και αλλοδαπών επενδυτών, που θα απομυζήσουν ό,τι απέμεινε από την τοπική οικονομία καθιστώντας τους Βεροιείς ακόμα ενδεέστερους οικονομικά αλλά ακόμα και «φιλοξενούμενους» στον τόπο τους, γιατί σταδιακά λίγοι θα αγοράσουν τα πάντα.

Βεροιώτισσες και Βεροιώτες. Η θεσμική υπεροχή ψήφων στο Δημοτικό Συμβούλιο της δημοτικής παράταξης που εισηγείται τις μονοδρομήσεις δεν μας επιτρέπει, τουλάχιστον προς το παρόν, να εμποδίσουμε μέσα από διαδικασίες ψηφοφοριών στο δημοτικό συμβούλιο τις καταστροφικές για τη Βέροια προτάσεις της σημερινής, συνέχεια της προηγούμενης, δημοτικής αρχής. Μέσα, όμως, από δημόσιο διάλογο, ενημερώνοντας τους πολίτες και συζητώντας με τους φορείς αγωνιζόμαστε δυναμικά για να μην παρθούν αποφάσεις που θα βλάψουν περαιτέρω τη Βέροια και τους συμπολίτες μας. Επιπλέον, ενόψει των βλαπτικών εξελίξεων που προετοιμάζει αιφνίδια η δημοτική αρχή, σπεύδω επειγόντως προς αναζήτηση προστασίας από έτερη θεσμική εξουσία, την οποία εμπιστεύομαι: Τη Δικαιοσύνη. Ταξιδεύω, σήμερα, Δευτέρα, αρνούμενος συνειδητά και συμβολικά να συμμετέχω στη συνεδρίαση- σικέ που οργανώνεται από την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο «περί μονοδρομήσεων». Επισκέπτομαι αύριο, Τρίτη, την ανώτατη δικαστική Αρχή της Χώρας, τον Άρειο Πάγο, προκειμένου να ενημερώσω άτυπα, προς το παρόν, τις Εισαγγελικές Αρχές, για τα επιχειρούμενα καταστροφικά τεκταινόμενα σε βάρος της γενέτειρας και αγαπημένης μας Βέροιας από άφρονες και ζημιογόνες αποφάσεις προσώπων μηδενικής ή περιορισμένης πολιτικής ευθύνης.

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες