Παραλειπόμενα από τον γάμο του Τζιτζικώστα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Παραλειπόμενα από τον γάμο του Τζιτζικώστα

Όλα όσα έγιναν το Σάββατο στην Πορταριά

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας το Σάββατο το βράδυ άφησε πίσω του τον τίτλο που κατείχε μέχρι τώρα ως ένας από τους πιο γνωστούς εργένηδες πολιτικούς της Θεσσαλονίκης. Αιφνιδιάζοντας τους πάντες, ο περιφερειάρχης του 71% ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Ελεάνα Βλάχου.

 Ο γάμος, που κρατήθηκε έως την τελευταία στιγμή ως εφτασφράγιστο μυστικό, έγινε στην Πορταριά του Πηλίου και σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και οι στενοί συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα το πληροφορήθηκαν στο παρά πέντε, αφού ο ίδιος έως την Παρασκευή το απόγευμα τήρησε κανονικά το πρόγραμμα του, κάνοντας μια επίσκεψη στην Αμφίπολη.

Ο περιφερειάρχης, που είχε προϊδεάσει ότι επρόκειτο σύντομα να νυμφευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, ντύθηκε γαμπρός στον τόπο καταγωγής της συζύγου του. Ο γάμος έγινε στην πανέμορφη εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Πορταριά με κουμπάρους παιδικούς του φίλους. Παρόντες στην τελετή ήταν μόνο μέλη των δύο οικογενειών καθώς και οι πολύ στενοί συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα στην περιφέρεια Συνολικά οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 50, ενώ δεν παρέστησαν πολιτικοί. Επίσης δεν τυπώθηκαν προσκλητήρια, λόγω του πολύ μικρού αριθμού των προσκεκλημένων. Επιπλέον το ζευγάρι αντί να δαπανήσει χρήματα για μπομπονιέρες, προτίμησε να κάνει δωρεά στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Αγιος Στυλιανός».

Η Ελεάνα Βλάχου τήρησε τη συνήθεια που θέλει τη νύφη να «στήνει» για λίγο τον γαμπρό και προσήλθε στην εκκλησία με περίπου δέκα λεπτά καθυστέρηση, αλλά δεν έκανε καμία κίνηση όταν ο ιερέας είπε το «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα».

Η πρώτη ανάρτηση του Απόστολου Τζιτζικώστα με την αναγγελία του χαρμόσυνου γεγονότος έγινε μέσω twitter: «Ενας νέος κύκλος άνοιξε στη ζωή μου. Είναι ο πιο σημαντικός στη ζωή κάθε ανθρώπου: η οικογένεια».


Η σχέση του περιφερειάρχη με την επιχειρηματία μετρά περίπου τρία χρόνια. Κρατήθηκε όμως μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έως τον περασμένο Μάρτιο, όταν ο κ. Τζιτζικώστας αποφάσισε να συστήσει τη νεαρή επιχειρηματία στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο προεκλογικό κέντρο του συνδυασμού του. «Αυτή είναι η Ελεάνα. Είμαστε μαζί εδώ και αρκετό καιρό» είπε τότε ο περιφερειάρχης και τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά.

Τότε η Ελεάνα Βλάχου είχε πει στους δημοσιογράφους ότι είναι ιδιοκτήτρια του καταστήματος Mikel στην οδό Αγίας Σοφίας και ότι εργάζεται και σε βιοτεχνία ρούχων στο Καλοχώρι, που είναι οικογενειακή επιχείρηση.

Τις εντυπώσεις στην τελετή του Σαββάτου έκλεψε, εκτός από τη νύφη, η μητέρα του Περιφερειάρχη , η οποία έχει επιλέξει να ζει διακριτικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Με τη σεμνή και αρχοντική της παρουσία, αλλά και τη γλυκύτητα που τη διακρίνει, υποδέχτηκε τους λιγοστούς προσκεκλημένους του γάμου και έβαλε τον καλύτερό της εαυτό να κυλήσουν όλα όπως θα ήθελε κάθε μητέρα για το παιδί της. 
http://taxalia.blogspot.gr/2014/11/blog-post_146.html

Post Bottom Ad

Σελίδες