Γκρανέρο: «Μπορούσαμε τη νίκη» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Γκρανέρο: «Μπορούσαμε τη νίκη»

Την άποψη πως η Βέροια θα μπορούσε να είχε πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στον Πανιώνιο με βάση την εικόνα του αγώνα εξέφρασε ο Χοσέ Γκρανέρο. «Πήραμε βαθμό σε μία δύσκολη έδρα», το σχόλιο του Δημήτρη Τερεζόπουλου.

«Σήμερα μπορεί να μην παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο, ωστόσο κάναμε αυτά που έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τέσσερις καθαρές ευκαιρίες για γκολ, ενώ αρκετές ευκαιρίες κάναμε και στην επανάληψη. Γνωρίζαμε ότι ήταν ένα επικίνδυνο ματς. Είχαμε πολλά εμπόδια μπροστά μας, αλλά το παλέψαμε μέχρι τέλους και θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Απέναντί μας ήταν μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές. Ωστόσο οι παίκτες μου έπαιξαν καλά και τα έδωσαν όλα, ενώ στο τέλος αγωνιστήκαμε και με παίκτη λιγότερο. Τέτοια παιχνίδια, αν δεν μπορείς να τα κερδίσεις, καλύτερα είναι να μην τα χάνεις», δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Βέροιας.

Ερωτηθείς για το αν η Βέροια διαχειρίστηκε σωστά την διακοπή του πρωταθλήματος, απάντησε: «Δεν γίνεται να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο σε κάθε αγώνα και να κερδίζουμε συνέχεια. Τότε θα ήμασταν πρώτοι. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και δεν γίνεται να είσαι πάντα καλύτερος από τον αντίπαλο. Μην ξεχνάμε πως είμαστε μια καινούργια ομάδα».

Όσο για το αν θεωρεί πως θα έπρεπε να βάλει νωρίτερα στο ματς τον Μπεν, σημείωσε: «Ο Μπεν είναι παίκτης κλειδί για την ομάδα μας. Προέρχεται από έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό και δεν έχει την καλύτερη φυσική κατάσταση. Δεν μπορούσε να δώσει τρία 90λεπτα μέσα σε διάστημα λίγων ημερών».

Τέλος, αναφορικά με την αλλαγή του Κάμπορα, σχολίασε: «Παρότι έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ μας, γνωρίζω πολύ καλά τις δυνατότητες του καθενός. Ο Κάμπορα είναι εξαιρετικά ποιοτικός ποδοσφαιριστής αλλά έχει και κάποια ηλικία. Μακάρι να τον είχα 3-4 χρόνια νωρίτερα. Φάνηκε η κόπωσή του σε κάποια σημεία και μετά από συνεννόηση με τους συνεργάτες μου αποφάσισα να τον βγάλω από το ματς και να βάλω έναν παίκτη που θα μπορούσε να συνδέσει καλύτερα τη μεσαία με την επιθετική γραμμή».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Πανιωνίου, Δημήτρης Τερεζόπουλος, σχολίασε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον βαθμό που πήραν μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Η ομάδα μου ξεκίνησε καλά το ματς, είχε τον έλεγχο και προηγήθηκε στο σκορ. Ωστόσο, λόγω ενός «μπλακ άουτ» στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-1. Στο ημίχρονο είπαμε με τα παιδιά ότι πρέπει να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε, κάτι που έγινε και φέραμε το ματς στα ίσια. Όταν όμως η Βέροια έμεινε με δέκα παίκτες θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι καλύτερα».

Για τις αρκετές καθυστερήσεις που έκαναν οι παίκτες του: «Δεν υπήρχε δόλος και όσοι έχουν δει τα παιχνίδια μας ξέρουν ότι δεν κάνουμε τέτοια πράγματα. Στην προπόνηση τονίζω καθημερινά στους παίκτες μου ότι θεατρινισμοί δεν χωράνε στην ομάδα».

Post Bottom Ad

Σελίδες