Η 6η Νοεμβρίου ήταν ημέρα αφιερωμένη στην επίσκεψη γνωριμίας του Τοπικού Συμβουλίου Ημαθίας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Η 6η Νοεμβρίου ήταν ημέρα αφιερωμένη στην επίσκεψη γνωριμίας του Τοπικού Συμβουλίου Ημαθίας


Επισκεφθήκαμε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κκ Παντελεήμονα για την ευλογία του, τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κωνσταντίνο Καλαϊτζίδη, το Δήμαρχο Βεροίας κ. Κωνσταντίνο Βοργιατζίδη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Μπαντουβάκη και φυσικά το Διοικητή της Σιδηράς Μεραρχίας, της Ιης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγο κ. Αντώνιο Νομικό.


Οι συναντήσεις έγιναν σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης με ανταλλαγή εμφανώς καλοπροαίρετων απόψεων. Όντες οι εκπρόσωποι των αποστράτων αξιωματικών του Νομού, τονίσαμε το θεσμικό μας ρόλο ως αυτοσυντηρούμενου ΝΠΔΔ, το ρόλο και τις δυνατότητές μας ως κοινωνικού εταίρου και την επιθυμία μας να συνδράμουμε στο δημόσιο γίγνεσθαι με δράσεις εθελοντισμού και συμπράξεις. Αποκομίσαμε μόνο θετικά συμπεράσματα και ευελπιστούμε σε στενή συνεργασία στο εξής.


Έχουμε προγραμματίσει ανάλογες επισκέψεις στους Δήμους Αλεξάνδρειας και ΙΠ Ναούσης, καθώς και άλλους κοινωνικούς και επιχειρηματικούς φορείς, σε εύθετο χρόνο.


Για το ΤΣ/ΕΑΑΣ Ημαθίας,
Ο Πρόεδρος, Υποστράτηγος εα Κων. Β. Κωνσταντάρας

Ο Γραμματέας, Αντισυνταγματάρχης εα Ιωάν. Πανταζής

Post Bottom Ad

Σελίδες