Απο 1ης Ιανουαρίου οι αιτήσεις για το στεγαστικό επίδομα των 1.000 ευρώ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Απο 1ης Ιανουαρίου οι αιτήσεις για το στεγαστικό επίδομα των 1.000 ευρώ

Απο την δεύτερη ημέρα του νέου έτους θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις στις Γραμματείες των Πανεπιστημίων για το στεγαστικό επίδομα των 1.000 ευρώ για το εκπαιδευτικό έτος 2014 - 2015 στους προπτυχιακούς φοιτητές που πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια.

Ειδικότερα στους προπτυχιακούς φοιτητές, Έλληνες υπηκόους ή υπηκόους άλλων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χορηγείται ετήσιο στεγαστικό επίδομα χιλίων (1.000) €.

 Οι δικαιούχοι του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος υποβάλλουν 
σχετική Αίτηση - Υπεύθυνη δήλωση, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στα αρμόδια Γραφεία της Φοιτητικής Μέριμνας του εκάστοτε ΑΕΙ και ΤΕΙ, από 1 Ιανουαρίου 2015, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 

Τα σχετικά έντυπα θα είναι διαθέσιμα από τον Ιανουάριο 2015. Οι προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά για το στεγαστικό επίδομα των 1.000 ευρώ που αφορά φοιτητές που σπουδάζουν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ με έδρα μακριά από τον τόπο κατοικίας αναμένεται να μην παρουσιάσουν αλλαγή σε σχέση με τα περσινά. Φέτος προβλέπεται αυξημένος προυπολογισμός για την χορήγηση του επιδόματος κατα 5,5 εκατ. ευρώ.

Post Bottom Ad

Σελίδες