Αρκετές συλλήψεις έκανε η αστυνομία στην Ημαθία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Αρκετές συλλήψεις έκανε η αστυνομία στην Ημαθία

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασϕαλείας Νάουσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασϕαλείας Βέροιας, συνελήϕθη στη Νάουσα, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 9 γραμμαρίων.

από αστυνομικούς του Τμήματος Ασϕαλείας Νάουσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάουσας, συνελήϕθη σε χωριό της Ημαθίας, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,9 γραμμαρίων.

από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, συνελήϕθησαν στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δύο ημεδαποί ηλικίας 42 και 56 ετών,  διότι σε έρευνα του οχήματος στο οποίο επέβαιναν βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 4,1 γραμμαρίων, την οποία κατείχαν από κοινού. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασϕαλείας Αλεξάνδρειας.

από αστυνομικούς του Τμήματος Ασϕαλείας Νάουσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασϕαλείας Βέροιας, συνελήϕθη στη Νάουσα Ημαθίας, ένας 46χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 0,9 γραμμαρίων και 10 σπόροι κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες