Δείτε πως διαμορφώνονται οι τιμές στο πετρέλαιο θέρμανσης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Δείτε πως διαμορφώνονται οι τιμές στο πετρέλαιο θέρμανσης

Πως διαμορφώνονται οι τιμές στο πετρέλαιο θέρμανσης
Με την έναρξη διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης και με δεδομένη την πρόσφατη μείωση κατά 30% του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών  Υγρών Καυσίμων, η τιμή διάθεσης ξεκίνησε από 0,990 ευρώ ανά λίτρο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, για τους χιλιάδες δικαιούχους του κοινωνικού επιδόματος η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης  αναμένεται να διαμορφωθεί από 0,64 ευρώ ανά λίτρο.
Το υπουργείο εκτιμά ότι η τροφοδοσία θα είναι ομαλή και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα στην προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για τα νοικοκυριά.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης,  Γεράσιμος Γιακουμάτος,  έχει καταστήσει σαφές προς όλους ότι το θεσμικό πλαίσιο για την πάταξη της λαθρεμπορίας και της φοροδιαφυγής στα καύσιμα θα εφαρμοστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες αυστηρά και απαρέγκλιτα προς όλους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, τις τιμές διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης μπορείτε να τις παρακολουθείτε  από το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων.
Τα οριστικά στοιχεία της πρώτης ημέρας διάθεσης θα είναι διαθέσιμα τα μεσάνυχτα της 15ης Οκτωβρίου 2014.

Post Bottom Ad

Σελίδες