Λαζαρίδης... .Είστε υπερβολική στα ερωτήματα σας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Λαζαρίδης... .Είστε υπερβολική στα ερωτήματα σας

Απευθυνόμενος στις ερωτήσεις της  κ.Ελευθεριάδου ο κ.Λαζαρίδης απάντησε:

"Είστε για δεύτερη φορά υπερβολική στον τρόπο που θέτετε τα ερωτήματά σας.
Και στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο μιλούσατε για το ότι θα πέσει η οροφή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών αλλά δεν ίσχυε,ήταν  πιο μικρό το πρόβλημα.
Έπειτα η ανάπλαση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη,αλλά και κανείς καταστηματάρχης δεν έχει έρθει για να παραπονεθεί.
Στο μόνο που συμφωνώ μαζί σας είναι ότι όντως έχει υποστεί βλάβη το πλακόστρωτο της αγοράς αλλά δεν ευθυνόμαστε εμείς.Ήταν τέτοιο το υλικό κατασκευής του και σαφώς θα το μεριμνήσουμε.
Όσο για το θέμα των λαμπτήρων  πρέπει να γνωρίζετε ότι έχει αρχίσει  η αποκατάστασή τους αλλά το κόστος τους είναι μεγάλο και γι αυτόν τον λόγο γίνεται τμηματικά.

Προς τον κ.Πατσίκα:
Έχουμε ανάδοχο τον κ.Χατζηαγγελίδη για την ολοκλήρωση του έργου αλλά  δημιουργήθηκε από την αρχαιολογία πρόβλημα.Πρέπει πρώτα να γίνει αρχαιολογική ανασκαφή.

Προς τον κ.Καγκελίδη :
Ακόμα δεν μας έχουν δώσει απάντηση για το θέμα που αφοράει τις πλάκες των τυφλών γιατί δεν έχει συσταθεί η αρμόδια επιτροπή.

Προς τον κ.Μαρκούλη:
Το έργο θα χαρακτηριστεί ειδικό έτσι ώστε να γίνει περιορισμός των εργολάβων που θα θελήσουν να το αναλάβουν.  Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει καλύτερη δουλειά και σαφώς θα έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα.

Ρεπορτάζ:ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ

Post Bottom Ad

Σελίδες