Κοινωνικό μέρισμα ποιοι πήραν το επίδομα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Κοινωνικό μέρισμα ποιοι πήραν το επίδομα

Μόνο σε 6.000 δικαιούχους καταβλήθηκε το Κοινωνικό μέρισμα μετά από πίστωση στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έγινε απο το Υπουργείο Οικονομικών και ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.
Το κοινωνικό μέρισμα καταβλήθηκε σε δικαιούχους αλλά τελικά δεν ήταν η τελευταία πληρωμή αφού η τροπολογία που είχε κατατεθεί απο το υπουργείο οικονομικών προέβλεπε ότι αυτή θα ήταν η τελευταία πληρωμή.
 Πληρώθηκαν, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές του υπουργείου Οικονομικών, φορολογούμενοι οι οποίοι είτε είχαν κάνει λάθος, το οποίο αποκατέστησαν (π.χ λανθασμένος λογαριασμός IBAN), περιπτώσεις δικαιούχων που κινούσαν τις υποψίες αλλά ξεκαθαρίστηκαν (π.χ γιατί εμφανίστηκαν να δηλώνουν τον ίδιο αριθμό ρολογιού της ΔΕΗ με άλλα 10 άτομα) είτε περιπτώσεις ατόμων, η εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης των οποίων ολοκληρώθηκε με καθυστέρηση, με αποτέλεσμα να μην προλάβουν την προηγούμενη ημερομηνία πληρωμής.
 Η διαδικασία της εκκαθάρισης του κοινωνικού μερίσματος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη καθώς στο σύστημα εντοπίζονται ακόμη αρκετές χιλιάδες περιπτώσεις ατόμων, οι υποθέσεις των οποίων εξακολουθούν να «κολλάνε». Η απόφαση του κοινωνικού μερίσματος δίνει στο υπουργείο Οικονομικών τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει ελέγχους. Πάντως, μετά και τη σημερινή πληρωμή, ο αριθμός των δικαιούχων του κοινωνικού μερίσματος ανεβαίνει στις 700.000.

Post Bottom Ad

Σελίδες