Βεροια.Η πολη που στο ονομα της αναπλασης καταστρεφεται πολεοδομικα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Βεροια.Η πολη που στο ονομα της αναπλασης καταστρεφεται πολεοδομικα

Βεροια.Η γη της επαγγελιας που η ΕΛΣΤΑΤ την κατατασει στις τελευταιες θεσεις αναπτυξης στην Ελλαδα.Βεροια.Η πολη που στο ονομα της αναπλασης καταστρεφεται πολεοδομικα και αισθητικα καταληγωντας να ειναι μια απεραντη καφετερια.
Μια πολη με τρεις δρομους που η Δημοτικη αρχη διαχρονικα ασελγει επανω τους στενευοντας τους και ποτε μονοδρομωντας η αμφιδρομωντας τον βασικο αξονα την Μητροπολεως.
Η δημοτικη αρχη,ξεπερνωντας τον εαυτο της,παραποιησε αποφαση του ΣτΕ,μετα απο προσφυγη κατοικου του Βουκουρεστιου και ανωνυμης εταιριας απο την Αθηνα!!!... για την αναδειξη αρχαιολογικων ευρηματων επι της Μητροπολεως οτι η οδος πρεπει να μονοδρομηθει!!!κατι που δεν αναφερεται πουθενα στην αποφαση του ΣτΕ.
Εχοντας βιωσει η πολη τις τραγικες συνεπειες των κυκλοφοριακων ρυθμισεων  του 2005 με την θεαματικη πτωση της αγορας και το κυκλοφοριακο κομφουζιο και με δεδομενη την οικονομικη συγκυρια και το οτι ο αριθμος των αυτοκινητων ειναι σημερα πολλαπλασιος,οι επαγγελματικοι φορεις της πολης κατεθεσαμε στην δημοτικη αρχη την αγωνια και την αντιθεση μας με επιχειρηματα στην μη πραγματοποιηση αλλαγων στο κυκλοφοριακο αφου μπορουν και ετσι να αναδεδιχθουν τα αρχαιολογικα ευρηματα.
Με δεδομενο οτι η εκαστοτε δημοτικη αρχη εχει εκλεγει για να εξυπηρετει τις νομιμες και αντικειμενικες αναγκες  των δημοτων της πολης,με δεδομενη και την απειρια που μολις πριν λιγες ημερες ανελαβε τα καθηκοντα της,προξενει πολλα ερωτιματικα η περιεργη εμμονη της να θελει να πραγματοποιησει τις κυκλοφοριακες αλλαγες εξυπηρετωντας ποιον και για ποιον σκοπο αρραγε....παρα την καθολικη αντιθεση ολων των επισημων επαγγελματικων φορεων της πολης.
Αυτα προς το παρον.
 


Καταστηματαρχες της Βεροιας

Post Bottom Ad

Σελίδες