Αναπλήρωσε τον Καραπαναγιωτίδη χθες ο Ζ.Πατσίκας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Αναπλήρωσε τον Καραπαναγιωτίδη χθες ο Ζ.Πατσίκας

Η ομιλία του Ζ.Πατσίκα...
Εκ μέρους της «Δύναμης Πολιτών» και του κυρίου Καραπαναγιωτίδη, χαιρετίζω το σημερινό συλλαλητήριο.
Τούτες τις δύσκολες ώρες που περνάμε, ήρθε να προστεθεί ένα επιπλέον, ένα περιττό βάρος στις πλάτες όλων μας. Ανεξαιρέτως. Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.
Ο άδικος και παράλογος φόρος που ακούει στο όνομα ΕΝΦΙΑ, καταρχήν πλήττει ευθέως όχι μόνο την αξία αλλά και την ίδια την έννοια της ιδιοκτησίας, ρίχνει πιο βαθιά στην ύφεση την αγορά ακινήτων και τον κατασκευαστικό κλάδο από τον οποίο ζουν, ή μάλλον καλύτερα ζούσαν, χιλιάδες οικογένειες.
Όμως, αυτό που πρέπει να τονίσουμε και είναι εξίσου σημαντικό, είναι το ηθικό μέρος. Επειδή λίγο – πολύ όλοι είχαμε ένα σπιτάκι, ένα χωραφάκι του παππού και της γιαγιάς, που σήμερα δεν έχει καμία απολύτως εμπορική αξία, πόσω μάλλον επενδυτική αποδοτικότητα, καλούμαστε σήμερα να πληρώσουμε φόρο ακόμα και για τις μνήμες, τα βιώματά μας.
Η Ελληνική Οικογένεια είναι ήδη υπερφορολογημένη. Δεν αντέχει άλλο.

Γι’ αυτό είμαστε σήμερα εδώ, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο με ομοφωνία και ομοψυχία, να παλέψουμε ώστε να αρθεί αυτός ο άδικος φόρος από τις πλάτες των Ελλήνων.

Post Bottom Ad

Σελίδες