Να είστε όλοι εκεί - ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS


10 Οκτ 2014

Να είστε όλοι εκεί

ΤΡΙΤΗ 14/10/2014 ΩΡΑ 20:30 ΣΤΟ ΚΑΦΕ SUGAR LOUNGE ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΛΗΑΣ
Στηρίζουμε όλοι μαζί τη ΔΡΑΣΗ '' Η κοινωνική αλληλεγγύη συναντά τη Δια Βίου Μάθηση'
1€ από κάθε παραγγελία μας θα καταβληθεί στη Πρωτοβουλία για το παιδί προς στήριξη των αναγκών της και τη συνέχιση του έργου της.
Να είστε όλοι εκεί!!!
Μια νέα μεγάλη δράση ξεκινά στο Νομό μας για να στηρίξουμε όλοι μαζί τη ''Πρωτοβουλία για το παιδί''. Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης η Easy Education θα 'τρέξει' σειρά δράσεων σε συνεργασία με την ΠγτΠ προς ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του συλλόγου με εθελοντές, ενίσχυση των οικονομικών του αλλά και ενημερωτικές δράσεις που αφορούν το σύνολο της κοινωνίας μας. Συνδέουμε επίσης το κάθε ένα μαθητή μας από εδώ και πέρα με τη κοινωνική παροχή, με την επιλογή του κέντρου μας για κάθε πρόγραμμα σπουδών θα ενισχύεται η ΠγτΠ άμεσα οικονομικά. Επίσης για πρώτη φορά πανελλαδικά ''Συνδέουμε'' τα προγράμματα Voucher ανέργων με τη κοινωνική παροχή, μιας και όποιος νέος μας επιλέξει ως φορέα κατάρτισης θα καταβάλλεται άμεσα οικονομική ενίσχυση υπέρ του συλλόγου.
Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος 
Υπ. Σπουδών 
Τηλ: 23310 70102
Εληάς 1 Βέροια

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε