Ως την Πέμπτη οι αιτήσεις μετεγγραφών στα πανεπιστήμια.. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ως την Πέμπτη οι αιτήσεις μετεγγραφών στα πανεπιστήμια..


Σύμφωνα με τον υπουργό Παιδείας, ο αριθμός των αιτήσεων για μετεγγραφή είναι τελικά κατώτερος του αναμενομένου, «άρα είναι ευκολότερο το πρόβλημα».

«Θα...
δουλέψουμε από Δευτέρα ώστε Τετάρτη με Πέμπτη να στείλουμε στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ τις αιτήσεις μετεγγραφών.»

Το παραπάνω ανέφερε ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, στον ρ/σ Alpha, υποσχόμενος πως μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, θα αποσταλούν στα πανεπιστήμια, οι αιτήσεις μετεγγραφών των πρωτοετών φοιτητών.

Υπενθυμίζεται πως αίτηση για μετεγγραφή έχουν καταθέσει κατέθεσαν τελικά 12.848 φοιτητές, αριθμός που σύμφωνα με τον κ.Λοβέρδο είναι διαχειρίσιμος.

«Ο αριθμός είναι τελικά κατώτερος του αναμενομένου, άρα είναι ευκολότερο το πρόβλημα. Επίσης έχουμε εικόνα από Πανεπιστήμιο σε Πανεπιστήμιο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένα Ίδρυμα το οποίο να δέχεται μεγάλο κύμα, ούτε κανένα Ίδρυμα από το οποίο να φεύγει κόσμος που να του απειλεί την ύπαρξη του. Από ορισμένα Πανεπιστήμια φεύγουν, αλλά δεν φεύγει αριθμός που να κλονίζει τη λειτουργία του Πανεπιστημίου και αν αυτό συγκριθεί και συσχετιστεί με το γεγονός ότι δώσαμε περισσότερες θέσεις στα Πανεπιστήμια σε φοιτητές στα περιφερειακά φέτος, τότε νομίζω ότι είμαστε στα ίδια», σημείωσε ο κ.Λοβέρδος...

Post Bottom Ad

Σελίδες