Για άλλα τέσσερα χρόνια στο πλευρό της Εθνικής ο ΟΠΑΠ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Για άλλα τέσσερα χρόνια στο πλευρό της Εθνικής ο ΟΠΑΠ


Η νέα χορηγική συμφωνία της ΕΠΟ με την ΟΠΑΠ Α.Ε. παρουσιάστηκε επισήμως σήμερα από τις δύο πλευρές.
Η σύμβαση είναι τετραετούς διάρκειας, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει η καινοτομία ότι, για πρώτη φορά, υπάρχει πρόβλεψη για τις υποδομές.
Στο πλαίσιο αυτό, πάνω από 125 ακαδημίες για παιδιά ηλικίας 7 έως 10 ετών, σε όλη την Ελλάδα, θα χρηματοδοτηθούν από την ΟΠΑΠ Α.Ε., σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, και του προέδρου του Οργανισμού, Καμίλ Ζίγκλερ.
Στην ομιλία του, ο πρόεδρος της ΟΠΑΠ Α.Ε. επισήμανε τα εξής: «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα την ανανέωση της χορηγίας μας στην Εθνική Ελλάδος για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Αυτή η επιτυχημένη συνεργασία βασίζεται σε κοινές αξίες: στο πάθος για τον αθλητισμό, την αφοσίωση, την παράδοση και την επιτυχία. Η χορηγία αυτή καθώς και η χρονική της διάρκεια, σηματοδοτεί τη μέγιστη υποστήριξη της ΟΠΑΠ στην Εθνική Ελλάδος. Ευχόμαστε στην Εθνική Ομάδα να συνεχίσει να προσφέρει σπουδαίες στιγμές, και στους παίκτες να συνεχίσουν να αποτελούν αθλητικά πρότυπα και παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά και τους νέους αθλητές της χώρας».
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κ. Γιώργος Σαρρής, δήλωσε: «Η επέκταση της χορηγικής συνεργασίας με την ΟΠΑΠ ΑΕ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ήταν για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μια βασική επιδίωξη. Νιώθω απολύτως ικανοποιημένος για την υλοποίηση αυτής της επιδίωξης, αλλά κυρίως αισθάνομαι την ανάγκη να διατυπώσω δημοσίως τη σιγουριά μου για τα οφέλη που θα αποφέρει στο ποδόσφαιρο η συνεργασία μας με έναν βασικό συμπαίκτη μας τα τελευταία έτη, τον Μέγα Χορηγό της Εθνικής Ομάδας».

Post Bottom Ad

Σελίδες