Βέροια:Άρχισαν τα όργανα για την μεταφορά των μαθητών από την Ημαθία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Βέροια:Άρχισαν τα όργανα για την μεταφορά των μαθητών από την Ημαθία

Το Δ.Σ της Ομοσπονδίας στην συνέντευξη που έδωσε σήμερα στο Σίνε Σταρ  στις 7μ.μ έδειξε την αποφασιστικότητα για την επίλυση του χρόνιου πλεον προβλήματος της μεταφοράς των μαθητών.

Ο πρόεδρος κ. Γ.Αρβανίτης έκανε αναφόρα στην κατάληψη που έγινε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη κ.Καλαιτζίδη,η οποία δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.
Η παράταση της δωρέαν μεταφοράς των τεσσάρων ημερών τελείωσε και οι γόνεις και οι μαθητές επιστρέφουν στην  αρχική τουςταλαιπωρία.
Τόνισε επίσης ότι "έχει γίνει σύσκεψη του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Γονέων με  εκπροσώπους του σύλλογου γονέων απο:Πλατύ,Ζερβοχώρι,Συκιά,Επισκοπή,Ξεχασμένη,Τρίλοφο,Αγ.Μαρίνα και αποφασίστηκαν τοπικές κινητοποιήσεις αρχικά,παίρνοντας πανελληνιες διαστάσεις αργότερα.Σαφώς τα αποτελέσματα της διεκδίκησης θα φανούν απο την ενότητα της κάθε περιοχής".

Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου ξεκινάει η απεργιακή δράση στην Νάουσα  μοιράζοντας έντυπα  της Ομοσπονδίας με τα αιτήματα μας και στο Πλατύ γύρω από το σχολείο μοιράζοντας φυλλάδια .Στην Ξεχασμένη και στο Ραψομανίκι θα γίνει απόχη τις δυο τελευταίες ώρες.Και θα ξεκινήσουν και άλλες κινητοποιήσεις σταδιάκα.

Θα κάνουμε  Πανημαθιώτικο Σύλλογο και θα εντείνουμε τις κινητοποιήσεις μεχρι να δούμε αποτέλεσματα.

Απαιτούμε:  1. Νέο διαγωνισμό για τα δρομολόγια των μαθητών
                     2.Νέα δρομόλογια για να καλύψουν τις ανάγκες των μαθητών
                     3. Να κυρηχθεί απαράδεκτη η υπουργική απόφαση
                     4. Να δοθούν τα ωφειλόμενα στους μεταφόρεις

Ο κ. Μελιόπουλος,μέλος της Δευτεροβάθμιας και ταμίας της Ομοσπονδίας,ανάφερε πως πρέπει να λυθούν άμεσα όλα τα προβλήματα της Παιδείας.Κάθε χρόνο αντιμετωπίζουμε την ίδια κατάσταση,φτάσαμε στα όρια μας,πρέπει να το αντιληφθούν οι κυβερνώντες.

Η κ.Βλαχοπούλου,πρ'οεδρος της ένωσης γονέων της Δευτεροβάθμιας και μέλος της Ομοσπονδίας ,τόνισε χαρακτηριστικά ότι ''οι απόφασεις που παίρνουν για την μεταφορά των μαθητών είναι μόνο για την Αθήνα και οχι για την επαρχία".

Ρεπορτάζ:Μαρία Χατζηλιάδου

Post Bottom Ad

Σελίδες