Ο Άγγελος Αναστασιάδης στάθηκε και στο γκολ της Βέροιας στις δηλώσεις του - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ο Άγγελος Αναστασιάδης στάθηκε και στο γκολ της Βέροιας στις δηλώσεις του

Για τον αγώνα με τη Βέροια: "Μετά τον αγώνα με τη Φιορεντίνα, που τρέξαμε πολύ, το ζητούμενο ήταν πόσο θα ήμασταν έτοιμοι, διότι ο χρόνος ήταν οριακά εις βάρος μας. Αλλά φάνηκε ότι τα παιδιά κάνουν πολύ καλή ζωή. Είχαν μια πολύ καλή παρουσία κόντρα στη Βέροια, αυτή που ζητάμε. Κάναμε πολλές φάσεις, θα μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε και άλλες. Είμαι γενικά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών".

Για την επιθετική εικόνα του ΠΑΟΚ: "Από το καλοκαίρι δουλέψαμε πολύ στον αμυντικό τομέα και λιγότερο στον επιθετικό. Χρειάζεται δουλειά, αλλά η ουσία και το σημαντικό για όλους μας είναι ότι από τα παιδιά υπάρχει η διάθεση για δουλειά και βελτίωση". 

Για τα στόπερ που έχει τελικά ο ΠΑΟΚ και αν είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Τζιόλη: "Κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο είναι αυτονόητα. Δεν μπορεί ένας που παίζει αμυντικό χαφ και καταπίνει χιλιόμετρα να μην μπορεί να παίξει στόπερ. Ή ένας που παίζει αριστερό χαφ να μη μπορεί και να μαρκάρει. Γίνονται αυτά, όταν υπάρχει ομαδική θέληση. Το καλύτερο είναι να μην έχεις προβλήματα και να μπορείς  να λειτουργήσεις με όλους τους παίκτες μαζί. Ειδάλλως πρέπει να μας φωτίζει η Παναγία για να κάνουμε όσο γίνεται λιγότερα λάθη".

Αν έχει κάποιο σχόλιο για το πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε ο Αθανασιάδης: "Εγώ θέλω να κάνω ένα σχόλιο για το γκολ που δεχθήκαμε και για τα περισσότερα γκολ που δεχθήκαμε μέχρι τώρα φέτος. Κάποια γκολ που έχουμε φάει στο πρωτάθλημα είναι σαν προσφορά σούπερ μάρκετ, ένα συν ένα δώρο. Αυτό είναι απαράδεκτο για την άμυνα. Συμβαίνει όταν χαλαρώνουμε και πρέπει να σταματήσει αυτό. Έχει σημασία ο τρόπος που δέχεσαι το γκολ. Το γκολ που φάγαμε σήμερα είναι για συζήτηση αρκετής ώρας μέσα στα αποδυτήρια". 

Post Bottom Ad

Σελίδες