300 περίπου Οικονομολόγοι Φοροτέχνες Λογιστές συμμετείχαν στην ΒΕΡΟΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

300 περίπου Οικονομολόγοι Φοροτέχνες Λογιστές συμμετείχαν στην ΒΕΡΟΙΑ

C:\Users\user\Desktop\seminario simera\ΦΩΤΟ\deltio typoy\20141011_124837.jpg300 περίπου Οικονομολόγοι Φοροτέχνες Λογιστές συμμετείχαν στην ΒΕΡΟΙΑ στο σεμινάριο για «Παρακρατούμενους Φόρους, Πρόστιμα-ΜΥΦ, Συγκεντρωτικές Καταστάσεις 2013 & 2014-Εξελίξεις για τα νέα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα-Φορολογία κατοχής ακινήτων, ΕΝΦΙΑ, ΦΑΠ, Ε9, Δήλωση στοιχείων ακινήτων.» με εισηγητή τον κ. Γεώργιο Χριστόπουλο– Οικονομολόγο, Λογιστή Φοροτεχνικό.
Φωτο 2. Ο εισηγητής με τα μέλη της Τοπικής Διοίκησης, Πρόεδρο κ. ΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΣΤΑ και την Γ.Γ.κ.ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ C:\Users\user\Desktop\seminario simera\ΦΩΤΟ\deltio typoy\20141011_095955.jpg
Σκοπός του επιμορφωτικού σεμιναρίου ήταν τα μέλη μας να ενημερωθούν για όλες τις τροποποιήσεις της φορολογικής νομοθεσίας, έτσι ώστε να συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη, τη βελτίωση των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων τους καθώς και των πλεονεκτημάτων για τους φορολογικούς τους πελάτες  και την παρακολούθηση των φορολογικών τους υποχρεώσεων.
Η έγκυρη ενημέρωση στη σύγχρονη διαχείριση του συνόλου των φορολογικών υποθέσεων προσέλκυσε το ενδιαφέρον των 300 περίπου συναδέλφων, οι οποίοι παρακολούθησαν το σεμινάριο που έγινε στο Ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον» στις 11-10-2014, στη Βέροια.
Το σεμινάριο αυτό έγινε τόπος συνάντησης και νέων επαγγελματιών του κλάδου μας, οι οποίοι με τη δυναμική συμμετοχή τους απέδειξαν ότι οι οικονομολόγοι- φοροτέχνες-λογιστές είναι μια σημαντική και σύγχρονη επιστημονική κοινότητα  που συνεισφέρουν σημαντικά στον κλάδο της οικονομίας.
Στην επιτυχία του σεμιναρίου συνέβαλε, πέρα από τη δυναμική παρουσία των μελών μας, η εξαιρετική παρουσίαση του εισηγητή κ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ο οποίος παρά τον περιορισμένο για τα θέματα χρόνο, κατάφερε να ενημερώσει και να απαντήσει στα ερωτήματα που του τέθηκαν από τα μέλη μας .

Post Bottom Ad

Σελίδες