ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ

Μάθε Γερμανικά γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά σε ταχύρυθμα τμήματα ενηλίκων!!!
Η προοπτική εργασίας στη Γερμανία αποτελεί μία ιδιαίτερα ελκυστική προοπτική για πολλούς Έλληνες. Το υψηλό βιοτικό επίπεδο, σε συνδυασμό με το έντονο ελληνικό στοιχείο, είναι δύο από τους παράγοντες που ϕέρνουν τη Γερμανία στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων όσων αναζητούν εργασία στο εξωτερικό.
Η Γερμανική γλώσσα έχει αρκετά κοινά σημεία με την Ελληνική σε ότι αϕορά τη «λογική» της και η εκμάθησή της δεν είναι δύσκολη, όπως ίσως νομίζουν κάποιοι. Όλο και περισσότεροι ενήλικες κάθε χρόνο σπεύδουν να μάθουν Γερμανικά είτε με σκοπό να εργαστούν στη Γερμανία είτε προκειμένου να ενισχύσουν το βιογραϕικό τους.
Το  Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σ. Καλογραία Βέροιας  προσϕέρει τη δυνατότητα σε κάθε ενήλικο να μάθει Γερμανικά ή να τελειοποιήσει αυτά που ήδη γνωρίζει, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!!
Τα ταχύρυθμα προγράμματα Γερμανικής γλώσσας που παρέχει το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σ. Καλογραία Βέροιας είναι ειδικά σχεδιασμένα για ενήλικες!!
 
Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σ. Καλογραία Βέροιας, μπορείτε να προετοιμαστείτε ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά για το αναγνωρισμένο πτυχίο της Γερμανικής γλώσσας Zertifikat B1 σε 8 μόνο μήνες, ακόμα και αν είστε εντελώς αρχάριος!
Διαθέτοντας 8 μήνες επιπλέον, μπορείτε να ολοκληρώσετε την προετοιμασία και για το επόμενο πτυχίο Zertifikat B2! 
Είστε κάτοχοι του πτυχίου Γερμανικών Zertifikat B2 ή βρίσκεστε σε επίπεδο Β2; Θέλετε να προετοιμαστείτε αποτελεσματικά για το Zertifikat C1 σε 8 μόλις μήνες; Το Σ. Καλογραία Βέροιας σας προσϕέρει κορυϕαία ποιότητα σπουδών με πραγματικά χαμηλό κόστος!!!
ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ, ΙΣΧΥΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ! ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΥΟ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΙΣΧΥΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 15%!!!
 
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Σ. ΚΑΛΟΓΡΑΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΤΣΕΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 41
ΤΗΛ.:2331077555

Post Bottom Ad

Σελίδες