Βασίλισσα και στο κύπελλο η Βέροια,κέρδισε τον ανύπαρκτο Εργοτέλη με 0-2 - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Βασίλισσα και στο κύπελλο η Βέροια,κέρδισε τον ανύπαρκτο Εργοτέλη με 0-2

Έχει κάθε λόγο  να χαμογελάει ο νέος πρόεδρος Θ.Καρυπίδης από την απόδοση της ομάδα του που επένδυσε πάνω σε αυτήν...
Το ρεπορτάζ λέει ότι ετοιμάζει πριμ ο Καρυπίδης σε όλους τους ποδοσφαιριστές και είναι ευχαριστημένος με την ομάδα της Βέροιας....

Δίκαιη νίκη για τη Βέροια στο Παγκρήτιο απέναντι στον Εργοτέλη με 2 - 0. Οι "κιτρινόμαυροι" παρουσίασαν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από τους δύο τελευταίους αγώνες τους στο πρωτάθλημα απέναντι σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο. Οι αλλαγές στην ενδεκάδα (10 στους 11 παίκτες και για τις δύο ομάδες σε σχέση με τα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος) επηρέασαν περισσότερο τους γηπεδούχους οι οποίοι ήταν ακίνδυνοι και δε μπόρεσαν να μπουν σε κανένα σημείο του αγώνα στη θέση του οδηγού. 
Αντίθετα η Βέροια πήρε νωρίς το προβάδισμα και στα μισά του δεύτερου μέρους έβαλε γερότερα θεμέλια για τη νίκη - πρόκριση που δε διαταράχτηκαν στη συνέχεια. Ο Εργοτέλης έμεινε στον 1 βαθμό (την τρίτη αγωνιστική υποδέχεται την Ερμιονίδα) ενώ η Βέροια με 6 εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.
Εργοτέλης: Καβουσάκης, Ρέντζας, Σαϊνάτι, Παντελάκης (60' Γιουσούφ), Πίτσος, Στράους, Μπογκντάνοφ, Κούτρης, Βλαχοδήμος (60' Μπρούνο), Μπαμ - Μπαμ (80' Κούρες), Νόσκοβιτς.
Αναπληρωματικοί: Τσέρνι, Γιοβάνοβιτς, Koζορώνης, Μπουρσέλης.
Βέροια: Τόρρες, Τσιάμης (66' Εσπάρθα), Όστοϊτς, Καλί, Καταλά, Βεργώνης, Σεντρί (67' Παυλίδης), Μπαρντέρα, Κατίδης (73' Χασελμπάινκ), Μπεν, Μπαργκάν.
Αναπληρωματικοί: Βασιλειάδης, Μπαλάφας, Αμαραντίδης, Μάνος.
Διαιτητής του αγώνα ο Ιωαννίδης του συνδέσμου Αργολίδας, με βοηθούς τους Καρσιώτη (Κορινθίας), Σωτηρόπουλο (Αιτ/νίας).

Post Bottom Ad

Σελίδες