Φόβος και τρόμος έγινε η Βέροια...Νίκησε την Κέρκυρα με ανατροπή - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Φόβος και τρόμος έγινε η Βέροια...Νίκησε την Κέρκυρα με ανατροπή


Την τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Βέροια, αυτή την φορά εντός έδρας, με 2-1 επί της Κέρκυρας στην πρεμιέρα της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και στο 1ο λεπτό προηγήθηκαν με ο δυνατό σουτ του Χαβίτι. Η ομάδα του Γρηγορίου ήταν κυρίαρχη στα πρώτα 25 λεπτά και με πολύ σωστή αμυντική τακτική δεν επέτρεψε στους παίκτες του Γκρανέρο να απειλήσουν την εστία του Σέτκους.
Η Βέροια, όμως, στην ισοφάριση στο 29΄ από το...τσαφ του Μαραγκού. Η μπάλα στρώθηκε στον Κάμπορα, ο οποίος σε άδεια εστία δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και στο 57΄ ανέτρεψαν πλήρως το σκηνικό του αγώνα, καθώς από τη μπαλιά του Κάμπορα, ο Ντουμίτρου απέφυγε το Μαραγκό και με ευθύβολο γωνιακό σουτ «έγραψε» το 2-1 για τη Βέροια.
Από κει και πέρα οι νησιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν μία καλή στιγμή με τον Χαβίτο, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί για την εστία του Καντιμοίρη. Η ήττα αυτή ήταν η πρώτη για το συγκρότημα του Γρηγορίου στο πρωτάθλημα (είχε μία νίκη και μία ισοπαλία).
Σε λίγο φωτορεπορτάζ από το γήπεδο

Post Bottom Ad

Σελίδες