Αυξημένο το Ινδικό ενδιαϕέρον για το Βεροιώτικο ροδάκινο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Αυξημένο το Ινδικό ενδιαϕέρον για το Βεροιώτικο ροδάκινο

Επίσκεψη Ινδού επιχειρηματία στη Δήμαρχο Βέροιας

Την επίσκεψη του Ινδού επιχειρηματία κ. Sanjay Chandak, δέχθηκε η Δήμαρχος Βέροιας κ. Χ. Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη το πρωί της Τρίτης. Τον Ινδό επιχειρηματία που εκπροσωπεί μια από της μεγαλύτερες αγροτοδιατροϕικές επιχειρήσεις της Ινδίας με έδρα το Ν. Δελχί, συνόδευε ο κ. Σ. Μπρανιώτης που ως γνωστόν δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια εκτός των άλλων και στον τομέα των εξαγωγών ϕυτών σε χώρες της Ασίας.

Ο κ. Sanjay Chandak εξήγησε στη Δήμαρχο ότι το ενδιαϕέρον της Ινδικής Αγοράς για τα αγροτικά προϊόντα της Ημαθίας και κυρίως για το ροδάκινο είναι διαρκώς αυξανόμενο. Όπως εξήγησε και ο κ. Μπρανιώτης, ήδη έχουν γίνει και οι πρώτες εξαγωγές ϕυτών ροδακινιάς, ενώ υπάρχει μεγάλο Ινδικό ενδιαϕέρον για εισαγωγή και κομπόστας από την περιοχή μας.

Η Δήμαρχος εξέϕρασε την ικανοποίηση της για το ενδιαϕέρον που δείχνουν Ινδικές εταιρείες τροϕίμων για τα αγροτικά προϊόντα της περιοχής. Ο κ. Sanjay Chandak  υποσχέθηκε σ τη Δήμαρχο ότι θα υπάρξει πρόσκληση να επισκεϕθεί το Ν. Δελχί και εκείνη εξήγησε ότι διανύει τις τελευταίες ημέρες της θητείας της, του πρόσϕερε αναμνηστικά δώρα και τον προέτρεψε να έχει συνάντηση και με το νέο Δήμαρχο για περεταίρω συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες