Γιώργος Τραπεζανλίδης : «Συνεχίζω στον Φίλιππο Βέροιας» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Γιώργος Τραπεζανλίδης : «Συνεχίζω στον Φίλιππο Βέροιας»

Συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης 9/7/2014 ο πρόεδρος του Α.Π.Σ. Φιλίππου Βέροιας κος Γιώργος Τραπεζανλίδης. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου στο «Φιλίππειο» κλειστό γυμναστήριο Βέροιας.
Αναλυτικά ο κος Τραπεζανλίδης αναφερόμενος στους εκπροσώπους του έντυπου και ηλεκτρονικού  τύπου ανέφερε : «Θέλω πρώτα απ’ όλα να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας στο κάλεσμα μου. Αυτή είναι μια διαφορετική συνέντευξη. Είναι μια προσωπική συνέντευξη για να μάθει ο φίλαθλος κόσμος του τόπου μας κάποια σημαντικά πράγματα όσο αφορά εμένα, την ιστορία μου στο σωματείο, την θέση μου σαν πρόεδρου του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας και για το τι θα γίνει στο μέλλον.

Υπηρετώ τον Φίλιππο 7 χρόνια. Δεν θεωρώ ότι κανείς είναι περισσότερο Φίλιππος από μένα μετά από τόσα χρόνια, μετά από τόσα χρήματα τα οποία έχω δαπανήσει, τον χρόνο που έχω ξοδέψει από την επιχείρηση μου και την οικογένεια μου, υπηρετώντας το σωματείο με υπευθυνότητα που για μένα είναι το βασικότερο απ’ όλα. Σε όποιο πόστο κι αν μου ζητήθηκε θεωρώ ότι λειτούργησα αποτελεσματικά, φέρνοντας επιτυχίες και μέσω της φιλοδοξίας μου σε ότι κάνω στην ζωή μου να μπορεί να δημιουργείτε κάτι το οποίο να έχει προοπτικές, άλλωστε με οτιδήποτε ασχολείται ο Τραπεζανλίδης  το κάνει για να υπάρχει προοπτική και αποτέλεσμα.

«Κάναμε λάθος επιλογές. Μεγάλη επιτυχία και ευθύνη, η παραμονή στην Α2»

Φέτος, στην πρώτη χρονιά μου ως πρόεδρος του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας, μέσα από πολύ δουλειά, με τις όποιες δυσκολίες, η ομάδα μπάσκετ τερμάτισε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Α2 κατηγορίας σε μια σαιζόν πολύ δύσκολη, ήταν η πρώτη μας φορά σε μεγάλη κατηγορία, κάναμε κάποιες λάθος επιλογές αλλά το ότι η ομάδα παρέμεινε στην Α2 είναι τεράστια επιτυχία αλλά και τεράστια ευθύνη. Ευθύνη που για να την αντιμετωπίσεις σαν πρόεδρος πρέπει να μπορείς να παίρνεις αποφάσεις, να εγγυηθείς και να ανταπεξέλθεις στα προβλήματα που θα προκύψουν στην πορεία. Όλα αυτά τα λέω γιατί εμείς τα κάναμε και θα συνεχίσουμε να τα κάνουμε.


«Οι αποφάσεις μου ήταν σημαντικές για την παραμονή του χάντμπολ στην Α1»

Στο Χάντμπολ όταν πέρσι το καλοκαίρι μιλήσαμε με το Δ.Σ του συλλόγου, μου ζητήθηκε ως πρόεδρος να βοηθήσω οικονομικά το τμήμα. Το έπραξα, έκανα την υπόσχεση μου πραγματικότητα, ήμουν συνεχώς δίπλα στο χάντμπολ, ανέλαβα τις ευθύνες μου σαν πρόεδρος του συλλόγου και μετά την αποχώρηση του κου. Νούλα Νίκου ο οποίος είχε ηγηθεί της προσπάθειας της Διοικούσας επιτροπής του χάντμπολ.

Post Bottom Ad

Σελίδες