Έϕτασε η ώρα!!! Αύριο βράδυ η 5η Κοινότητα Ανιχνευτών Βεροίας αναχωρεί για την Σερβία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Έϕτασε η ώρα!!! Αύριο βράδυ η 5η Κοινότητα Ανιχνευτών Βεροίας αναχωρεί για την Σερβία

Έϕτασε η ώρα!!! Αύριο βράδυ η 5η Κοινότητα Ανιχνευτών Βεροίας αναχωρεί για την Σερβία , ζώντας στους ρυθμούς του 9ου  Εθνικού Τζάμπορι της  Σερβίας (9th Serbian Scout Jamboree). Ανιχνευτές από Αθήνα ,Θεσσαλονίκη ,Αλεξάνδρεια και ϕυσικά την πόλη μας, θα δώσουνε δυναμικό παρόν στη δράση!!!

Παρασκευή 01:00 π.μ. .Σιδηροδρομικός σταθμός Βεροίας. Οι ανιχνευτές μας επιβιβάζονται με τα υλικά  τους  για την περιοχή Bela Crkva (κοιλάδα του ποταμού Nera- 96χλμ από την πρωτεύουσα Βελιγράδι) όπου θα ζήσουν για τις επόμενες 15 ημέρες  μέχρι την  Παρασκευή 08 Αυγούστου 2014.

 Δύο βδομάδες ερευνών, διαδρομών, μονοπατιών, ϕωτογραϕιών, παιχνιδιών, δημιουργιών, γνώσεων, δραστηριοτήτων, ονείρων, ϕαντασίας, γέλιου, χρωμάτων. Πρωινά με παραποτάμιες δραστηριότητες, λούνα παρκ, γνωριμίες με άλλα μέρη της Σερβίας, δοκιμασίες. Δημιουργικά βίντεο στο προσκοπικό χωριό με θέμα τα ανθρώπινα δικαιώματα. Βράδια κάτω από τα αστέρια... μουσικά... θεατρικά... κινηματογραϕικά... 
      Λίγο πριν την αναχώρηση μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθειά τους στην πραγματοποίηση της δράσής μας , τους εξής :

Την εταιρία Cosmos Business Systems SA - Μεταμόρϕωση Αττικής

Αγροτικό Συνεταιρισμό Βεροίας "VENUS GROWERS"- Βέροια

Την Αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ «Μαρινόπουλος ΑΕ»

Την εταιρία KARIPIDIS Bros-  Νάουσα Ημαθίας 

Το ϕαρμακείο κ.Πετροπουλάκου Αικατερίνης – Π.Φάληρο Πειραιά

 


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες