Κατέθεσε την ένσταση ο Σκουμπόπουλος κατά του κύρους των πρόσφατων δημοτικών εκλογών - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Κατέθεσε την ένσταση ο Σκουμπόπουλος κατά του κύρους των πρόσφατων δημοτικών εκλογών

Ένσταση κατά του κύρους των πρόσφατων δημοτικών εκλογών στη Βέροια, κατέθεσε ο κ. Χρήστος Σκουμπόπουλος, επικεφαλής του Συνδυασμού «Αυτοδιοικητική Συνεργασία – Χρήστος Σκουμπόπουλος».  Υπενθυμίζεται πως η πράξη ανακήρυξης των υποψηφίων, εμμένοντας σε μια αντιαυτοδιοικητική ερμηνευτική εκδοχή της εκλογικής νομοθεσίας, δεν προέβη στην ανακήρυξη των υποψηφίων του Συνδυασμού «Αυτοδιοικητική Συνεργασία - Χρήστος Σκουμπόπουλος», στερώντας τους τη δυνατότητα συμμετοχής στην αναμέτρηση της 18ης (και 25ης) Μαΐου 2014.  
           Με την ένστασή του ο Συνδυασμός «Αυτοδιοικητική Συνεργασία - Χρήστος Σκουμπόπουλος» προσβάλλει το κύρος, τόσο της πράξης ανακήρυξης των υποψηφίων, όσο και του εκλογικού αποτελέσματος συνολικά.  Η ένσταση κατατέθηκε σήμερα Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 στη Γραμματεία του αρμοδίου Δικαστηρίου της Βέροιας και, εντός των αμέσως προσεχών ημερών, θα προσδιορισθεί η ακριβής ημερομηνία εκδίκασής της.

                                                                       Βέροια,  30 Ιουνίου 2014

                                                                Ο επικεφαλής του συνδυασμού
                                                                 
                                                                    Χρήστος Σκουμπόπουλος

Post Bottom Ad

Σελίδες