Συνάντηση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη με το Σωματείο Σχολών Οδηγών Ημαθίας «Φίλιππος» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Συνάντηση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη με το Σωματείο Σχολών Οδηγών Ημαθίας «Φίλιππος»

Σε  ιδιαίτερα καλό κλίμα, λόγω της άριστης συνεργασίας που προϋπάρχει, έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στη Βέροια η συνάντηση του περιφερειακού συμβούλου και υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη  με την «Αλληλεγγύη: Σύγχρονη, Ανθρώπινη Μακεδονία» του Απόστολου Τζιτζικώστα, κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, με τα μέλη του σωματείου σχολών οδηγών Ημαθίας «Φίλιππος». Ο κ. Καλαϊτζίδης στα πλαίσια της συνάντησης έκανε την εξής δήλωση:

«Με τους φίλους επαγγελματίες των σχολών οδηγών της Ημαθίας μας συνδέουν κοινοί αγώνες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αφορούν τον κλάδο τους, μέσα από τις υπηρεσίες του Τμήματος Συγκοινωνιών της Περιφερειακής μας Ενότητας. Τους διαβεβαίωσα ότι αυτή η συνεργασία , όχι μόνο θα συνεχιστεί και την επόμενη μέρα της εκλογής μου ως αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, αλλά και θα αναβαθμιστεί, ώστε να μπορέσουμε από κοινού να αντιμετωπίσουμε την όποια συστημική δυσλειτουργία προς όφελος των συμπολιτών μας. Τα μέλη του σωματείου κατανοούν, αλλά και αναγνωρίζουν ότι το ενδιαφέρον μου για αυτούς ούτε επιδερμικό είναι, ούτε και  έχει προεκλογική σκοπιμότητα, αφού  αυτά τα τρεισήμισι χρόνια που είμαι περιφερειακός σύμβουλος  εργάστηκα  για τα προβλήματα της Ημαθίας καθημερινά». 


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες