Ο Π.Τσαπαρόπουλος απαντάει στο σχόλιο Σκουμπόπουλου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ο Π.Τσαπαρόπουλος απαντάει στο σχόλιο Σκουμπόπουλου

Και επειδή ευτυχώς τα γραπτά μένουν[scripta manent]  ας φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη μας και ας αποφασίσει ο βεροιώτικος λαός να κρίνει και  να στείλει τον κάθε ‘κατεργάρη’ στον πάγκο του.
Καταλαβαίνω την πολιτική μοναξιά του κ.Σκουμπόπουλου ο οποίος θέλοντας να προκαλέσει φθορά στην παράταξη μας και σε μένα προσωπικά ,προσπαθεί να καταδείξει σαν αφερέγγυα την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του κ.Βοργιατζίδη.
Όμως τον ευχαριστώ, γιατί μου δίνει μια εξαιρετική ευκαιρία να ειπωθούν ορισμένα πράγματα με το όνομά τους ,έτσι ώστε  η τοπική μας κοινωνία να μάθει ότι κάποιοι που μιλούν με πάθος για ανιδιοτέλεια και προσφορά, προκαλούν βάναυσα την κοινή λογική με την συμπεριφορά τους.
Συμπεριφορά που καταδεικνύει μια πολιτική ανηθικότητα προκαλώντας το κοινό αίσθημα των συμπολιτών μας σε μια εξαιρετικά δύσκολη εποχή.
Πέντε στελέχη της ¨ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ¨ οι κκ. Σουμελιδης, Μιχαηλίδης, Μελιόπουλος, Δάσκαλος και Παπαστεργίου με αγωγή που συντάχθηκε ,από γνωστό Δικηγορικό γραφείο ,ζήτησαν την καταδίκη του Δήμου μας  απαιτώντας  να τους καταβληθεί το ποσό των 250000 και μάλιστα νομιμοτόκως, παρά την ηθική δέσμευση που είχαν αναλάβει ότι δεν θα το απαιτήσουν από τον Δήμο.
Με την αγωγή έθεσαν σκληρά και απαράδεκτα ερωτήματα προς την οικονομική υπηρεσία της οποίας επί μια τετραετία ήσαν πολιτικοί προιστάμενοι και συνέτασαν προυπολογισμούς, χωρίς να θέσουν ποτέ ζήτημα διαχείρησης των χρημάτων τους.
Δύο από τα στελέχη αυτά οι κκ Σουμελίδης και Μιχαηλίδης βρίσκονται σήμερα στο ψηφοδέλτιο του κ.Καραπαναγιωτίδη.
Βέβαια υπήρξαν και στελέχη όπως οι κκ.Μαυροκεφαλίδης,Χατζηαθανασίου και Τσαπαρόπουλος που τίμησαν την δέσμευση τους χωρίς να απαιτήσουν το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 150000.και συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του κ.Βοργιατζίδη.
Καταλαβαίνω την αδυναμία του κ.Σκουμπόπουλου να αντιληφθεί το πώς είναι δυνατόν σήμερα να υπάρχουν άνθρωποι που με τόση ανιδιοτέλεια, σχεδόν εθελοντικά,  συμμετέχουν στα κοινά χωρίς να απαιτούν η να ανταλλάσουν την πολιτική τους παρουσία.
Εξ¨άλλου απ’ότι θυμάμαι τα στελέχη της παράταξης του απαίτησαν μέχρι τελευταίου ευρώ από τα ταμεία του Δήμου τις αποζημιώσεις τους.
Κ.Σκουμπόπουλε
Η διαφορετική μας πολιτική κουλτούρα και διαδρομή, ο λαικισμός , η υπεροψία και το ψέμα, που ήσαν κακοί σύμβουλοι στην πολιτική σου διαδρομή, σε δυσκολεύουν να καταλάβεις
-το γιατί παρέδωσα την έδρα μου στην παράταξη όταν παραιτήθηκα από το Δημοτικό Συμβούλιο και δεν την κράτησα για τον εαυτό μου
-και πολύ περισσότερο ότι παραιτήθηκα και από την έμμισθη θέση του Αντιπροέδρου του Νομικού Προσώπου όταν διαπίστωσα ότι το κλίμα ήταν βαρύ για μένα.
Σήμερα κρίνομαι γιατί συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του κ.Βοργιατζίδη το οποίο φυσικά και δεν είναι η συνέχεια της Συμπολιτείας αφού είναι απαλλαγμένο από τους γνωστούς πλέον πολιτικούς τυχοδιώκτες ,κρατάει τις καλύτερες παραδόσεις της προηγούμενης διοίκησης και έχει επικεφαλής τον κ.Βοργιατζίδη έναν έντιμο,άφθαρτο,με εμπειρία στα κοινά συμπολίτη μας,έναν αγωνιστή της ζωής.

ΤΣΑΠΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες