Από τις 10 ποιο δυνατές υποψηφιότητες όλων των συνδυασμών είναι αυτή του Π.Χαρέλα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Από τις 10 ποιο δυνατές υποψηφιότητες όλων των συνδυασμών είναι αυτή του Π.Χαρέλα

Μια καλή υποψηφιότητα για τον δήμο της Βέροιας είναι αυτή του Χαρέλα Παναγιώτη με τον συνδυασμό του Γ.Παπαγιάννη..Ένα δυναμικό παιδί που ξέρει να παλεύει για το δίκιο και άλλωστε το δείχνει καθημερινά στους συναδέλφους του συνοριακούς φύλακες.....

    Ο Χαρέλας Παναγιώτης  γεννήθηκε στη Γερμανία το 1973. Κατάγεται από το Μεταξά Κοζάνης, μεγάλωσε στην Αλεξάνδρεια όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο. Εισήχθη στο  τμήμα οικονομικής και περιφερειακής ανάπτυξης του Παντείου πανεπιστημίου Αθηνών.
      Κατά την διάρκεια των πανεπιστημιακών του σπουδών  μετείχε ενεργά στα φοιτητικά δρώμενα και  εκλέχθηκε για δύο ακαδημαϊκά έτη εκπρόσωπος του τμήματος στη σύγκλητο του πανεπιστημίου. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα
τραπεζικής του Ανοικτού Πανεπιστημίου το 2007. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από το 1998.
     Υπηρέτησε στον ελληνικό στρατό στο πεζικό ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός και από το 2000 υπηρετεί στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας στην οποία κατατάχθηκε ως συνοριακός φύλακας. Από το 2001 παρουσιάζει πλούσια συνδικαλιστική δράση στον κλάδο που εκπροσωπεί και από το 2009 έως σήμερα είναι πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων.  
    Είναι παντρεμένος με την Γεωργία Παπαντώνη η οποία είναι επίσης αστυνομικός και έχουν τρία παιδιά.  
    Οι έντονες ανησυχίες για τον τόπο που ζει και εργάζεται, σε συνδυασμό με την ανάγκη για βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλης μας αποτέλεσαν αιτίες για την απόφασή του να συμμετάσχει ενεργά στα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης.
     Η μη διαχείριση των πεπραγμένων  έως σήμερα στο χώρο της  τοπική αυτοδιοίκηση, οι κοινωνικές του ευαισθησίες και η μεθοδικότητα που προβάλλει στον χώρο που δραστηριοποιείται  αποτελούν βασικά κριτήρια για την εμπιστοσύνη των πολιτών σε νέους πετυχημένους ανθρώπους με όραμα για την πόλη τους.

Ο Παναγιώτης Χαρέλας συμμετέχει στο συνδυασμό του Γιάννη Παπαγιάννη «Δικαίωμα για νέα Βέροια» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Post Bottom Ad

Σελίδες