Οι καρεκλοκένταυροι του δήμου...... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Οι καρεκλοκένταυροι του δήμου......


Και όμως η καρέκλα του δημάρχου κάποιοι νομίζουν ότι είναι γλυκιά και ο κάθε πικραμένος θέλει να είναι υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας....Σου λέει γιατί αυτός όχι και εγώ;

Υπάρχουν υποψήφιοι...που ακόμα δεν πάτησαν σε κανένα δημοτικό συμβούλιο να παρακολουθήσουν μια συνεδρίαση και ούτε ξέρουν πως λειτουργεί αυτός ο θεσμός,αλλά θέλουν να καθίσουν στην καρέκλα του δημάρχου....

Υπάρχουν υποψήφιοι  που έμειναν στην αφάνεια και τώρα θέλουν να επανέλθουν δήθεν για να κάνουν καλό αυτό τον τόπο(θεός να μας φυλάξει)...τους είδαμε από την θέση που είχαν πόσο καλό είδε αυτός ο τόπος.

Υπάρχουν υποψήφιοι που θέλουν να μεταπηδήσουν σε άλλο βαθμό αυτοδιοίκησης,διότι εκεί πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν καλύτερα..(Τι θα ακούσουμε άλλο)

Υπάρχουν,υπάρχουν,υπάρχουν....Μα δεν υπάρχει κανείς (έκτος από μερικούς μετρημένους στα δάχτυλα) επιτέλους να πει φτάνει ρε ως εδώ...ας πάνε κάποιοι άλλοι νέοι...να δώσουμε τόπο στα νιάτα...όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι..Άραγε πόσο θα χαντακωθεί αυτός ο τόπος,από ανθρώπους που είναι καρεκλοκένταυροι .
Επιτέλους φτάνει....Αφήστε και κάποιους άλλους
Στο επόμενο άρθρο αν δημοσιευθεί αυτό θα σας τους ονομάσω κιόλας ποιους εννοώ τα παραπάνω

Αναγνώστης 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To χρήμα πολύ ε μίσησαν την δόξαν ΟΥΔΕΙΣ........ Οι πιο πολλοί από αυτούς που τρέχουν να βγουν φωτό και να κάνουν δηλώσεις σε γουρονοχαρές κλπ εκδηλώσεις είναι ένα τίποτα που κάποιο κόμμα ή κάποια συντεχνία το ανέβασε ψηλά και πήραν τα μυαλά τους αέρα ...ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΡΓΙΑΤΖΙΔΗΣ ΟΣΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ 3%..
ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ, ΜΕ SIEMENS , ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ .ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΑΙ? ΠΑΛΙ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ ΕΧΕΤΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ,ΓΕΦΥΡΑ ΚΟΥΣΙΟΥ ,ΑΝΩ ΣΕΛΙ ΚΑΤΩ.ΣΕΛΙ κλπ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ 2014.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ .ΜΗ ΦΑΤΕ ΦΟΥΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΑΛΟΜΙΧΛΗ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.
ΑΝ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΑΙ ΚΑΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΓΙΑ ΓΛΥΨΙΜΟ.ΑΡΚΕΤΑ ΣΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΤΟ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ
ΨΑΨΤΕ ΓΙΑ ΒΑΡΚΕΣ ΕΛΙΚΟΔΡΙΜΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ........

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΝΟΣ

ΒΑΣΟΣ είπε...

ΑΓΓΕΛΕ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.

Post Bottom Ad

Σελίδες