Παράβολα τέλος από τα τέλη του μήνα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Παράβολα τέλος από τα τέλη του μήνα



Τα παράβολα όπως τα ξέρουμε παίρνουν τέλος από τα τέλη του Ιανουαρίου. Όλα πλέον, όπως έγινε και με τα τέλη κυκλοφορίας θα γίνονται ηλεκτρονικά και μόνο με μια απόδειξη από την τράπεζα ή τα ΕΛΤΑ...

Ουσιαστικά 1.800 παράβολα διαφόρων ειδών καταργούνται από τα τέλη του μήνα. Οι πολίτες δεν έχουν παρά να μπαίνουν στην ιστοσελίδα της Γ.Γ. Πληροφορικών Συστημάτων και στην ειδική εφαρμογή e παράβολο να συμπληρώσει τα στοιχεία του.

Στη συνέχεια λαμβάνει αυτομάτως ένα mail με έναν κωδικό με τον οποίο εξοφλεί το ποσό είτε ηλεκτρονικά μέσω του υπολογιστή, είτε σε κάποια τράπεζα ή υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά οι διαδικασίες της "αποδοχής" και δέσμευσης των παραβόλων οι οποίες και είναι χρονοβόρες, θα επιβαρύνουν τις Υπηρεσίες "υποδοχής". Εκεί θα δημιουργηθεί μείζον πρόβλημα αφού οι Υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας Ημαθίας έχουν "αποψιλωθεί" κυριολεκτικά, έχουν γίνει μεγάλου αριθμού παραιτήσεις λόγω συνταξιοδότησης και δεν έχει προβλεφθεί αντικατάστασή τους ή ζήτηση προσωπικού.
Υπάρχει δε μια Υπηρεσία (η οποία μάλιστα δέχεται το μέγιστο αριθμό πολιτών σε όλη την Αντιπεριφέρεια) όπου κάθε μέρα ακούγονται φωνές διαμαρτυρίας πολιτών, με τους υπαλλήλους να έχουν φθάσει στο όριό τους ... και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν φταίνε ...
Σύντομα ο Αντιπεριφερειάρχης θα αναγκαστεί, αν δεν προλάβει τα πράγματα, να αντιμετωπίσει δυσάρεστες καταστάσεις.

Post Bottom Ad

Σελίδες