Κόντρα ξέσπασε για τις κοινές τουαλέτες στην Βέροια,ο δήμος θα δώσει λύση; - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Κόντρα ξέσπασε για τις κοινές τουαλέτες στην Βέροια,ο δήμος θα δώσει λύση;

Κοντρα εχει ξεσπασει στην περιοχη του Βηματος Αποστολου Παυλου αναμεσα στους ταξιτζηδες και της νεας διευθυνσης του ΚΑΠΗ της οδου Μαυρομιχαλη.Ο  λογος ειναι οι τουαλετες του ΚΑΠΗ  και αν δικαιουνται  οι πολιτες να κανουν χρηση αυτων.  
Την παρεμβαση του αρμοδιου αντιδημαρχου και της κυριας Δημαρχου ΖΗΤΟΥΝ  οι ταξιτζηδες ωστε να δωσουν λυση στο προβλημα και να μπορουν να κανουν χρηση των τουαλετων του ΚΑΠΗ και οι ιδιοι αλλα και οι επισκεπτες του ΒΗΜΑΤΟΣ, καθοτι  το ΚΑΠΗ ανηκει στους ΔΗΜΟΤΕΣ αυτης της πολης και δεν ειναι ιδιοκτησια ενος καποιου ιδιωτη.
 Αλλωστε ειναι γνωστο σε ολους το προβλημα που υπαρχει λογω της ελλειψης τουαλετων στο σπουδαιοτατο θρησκευτικο μνημειο της πολης μας και εχει επισημανθει απο πολλους πολιτες εδω και χρονια. 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

3 σχόλια:

AAA είπε...

einai xes@mo oloi toys me proto thn dhm arxh

Ανώνυμος είπε...

...και οι δρομοι ειναι για τους δημοτες,αλλα εχει ορισει η πολιτεια πιατσες ,οπου παρκαρουν μονο τα ταξι.
Στις τουαλετες των ΚΑΠΗ πανε οι γεροι,θαμωνες και των νηπιαγωγειων της πολης τα νηπια που φιλοξενουντε εκει.

Οι ταριφες ,να νοικιασουν σαν συλογος καποιο χωρο ,να πληρωσουν καθαριστρια και να κανουν και το χοντρο τους αν θελουν εκει.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη μεχρι τωρα πηγαιναν και ξαφνικα δεν τους αφηνουν ; Και θελετε να πιστεψουμε οτι ξαφνικα αλλαξαν τα πραγματα ; Ή μηπως εγινε καταγγελια στο ΣΔΟΕ για το ΚΑΠΗ κι εμφανιστηκε εκει και δεν μπορει να τους πουλησει αλλο τον καφε με 0,50 ευρω και τους φταινε οι τουαλλετες; Αλλα ετσι γινεται στην Ελλαδα. Κι επειδη απο οσα γνωριζω εχουν πλεον καλες σχεσεις με τον Προεδρο στα αστικα που ειναι και Προεδρος στα ΚΑΠΗ και που τους εφτιαχνε πλατες απο το 2011, ας επικοινωνησουν να λυσουν την παρεξηγηση με την εργαζομενη κι ας αφησουν τις ταχα καταγγελιες. Ε οχι και τα ταξι να διαμαρτυρονται γι αυτο. Στις αλλες πιατσες τι κανουν ;

Post Bottom Ad

Σελίδες