Δήλωση Δώρας Μπαλτατζίδου για το Αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Δήλωση Δώρας Μπαλτατζίδου για το Αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο


Με αρκετά χρόνια καθυστέρησης τέθηκε στην Βουλή η συζήτηση του Αντιρατσιστικού Νομοσχεδίου. Ως πολίτης αυτής της χώρας και ως απόγονος όλων αυτών που έπεσαν θύματα του αιμοσταγούς Μουσταφά Κεμάλ, εκφράζω έκδηλα την επιθυμία προάσπισης της ιστορικής μνήμης τόσο του Ποντιακού όσο και του Μικρασιατικού Ελληνισμού και των Αρμενίων. Την επιθυμία μου αυτή την γνωστοποίησα με επιστολή μου στις 4 Ιουλίου 2013 προς τον Αξιότιμο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλο και προς τους βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.
Επιβάλλεται να θυμηθούμε ότι η Βουλή των Ελλήνων με γνώμονα την ιστορική αλήθεια το 1994 με την έγκριση του αείμνηστου Ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου έκανε δεκτή την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων και ακολούθησαν της Μικρασίας και της Αρμενίας. Εάν λοιπόν επιθυμούμε την αντιρατσιστική διαπαιδαγώγηση του Ελληνικού Λαού είναι χρέος μας και απαιτούμε να συμπεριληφθεί στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο η ποινικοποίηση της άρνησης των Γενοκτονιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες