Σχόλιο αναγνώστη για τον Δήμο Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Σχόλιο αναγνώστη για τον Δήμο Βέροιας

Λαϊκούρα δεν μπορώ να διαφωνήσω με την παραπάνω άποψη, θα συμπλήρωνα μάλιστα, αναρωτιέμαι πως θα ήταν το Δημοτικό Συμβούλιο της Βέροιας άραγε αν ήταν γεμάτο με νέους ανθρώπους από όλες τις τάσεις,όπως τους περιέγραψε ο «ανώνυμος» παραπάνω (διότι δεν υπάρχουν πλέον παρατάξεις). Απαλλαγμένο από κάθε «πρώην σωτήρα…», σε όποιο πόστο και αν ήταν. Αν ο νέος εκλογικός Νόμος δώσει αυτή τη δυνατότητα στον κάθε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο να μην είναι υποχείριο του Δημάρχου, τότε υπάρχει μια ελπίδα για κάτι ουσιαστικό. Αν όχι τότε θα έρθουμε πάλι στα ίδια, (αν και η Ε.Ε. πιέζει προς την πρώτη κατεύθυνση ευτυχώς). Εάν και τα ΜΜΕ θέλετε το καλό του τόπου και του λαού κ. Λαϊκούρα, τότε βοηθήστε προς αυτή την κατεύθυνση. Αποδείχτηκε άλλωστε ότι τελικά «οι φελλοί» δεν βοήθησαν τον κοσμάκη να «επιπλεύσει» μέσα σε αυτή την «τρικυμία» απλά επέπλευσαν για λίγο ακόμη οι ίδιοι, Είναι καιρός ο κοσμάκης να τους "βυθίσει" απλά με την ψήφο του, δεν συμφωνείτε;
Αναγνώστης στο σχόλιο του αναγνώστη για τον Κ.Βοργιατζίδη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΥΣΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΗΡΕΜΑ,ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΧΙ ΑΛΗΤΕΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ "ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΜΕ" ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΝΩΝΥΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ "Ο ΚΑΓΚΕΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ"? ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΓΚΕΛΙΔΗ? ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΣΕΝΑ?
ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ? Κ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ? ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΧΕΙΣ?? ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ...... ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ. ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΞΙΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΝ ΦΕΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Post Bottom Ad

Σελίδες