ΤΟ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ


ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COMENIUS
Αντιπροσωπεία του 5ου Γυμνάσιου Βέροιας αποτελούμενη από το Διευθυντή του σχολείου Παπαδόπουλο Κων/νο και την καθηγήτρια Σιάπα Χριστίνα υπεύθυνη του προγράμματος Comenius, επισκέφθηκαν τη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας στα πλαίσια υλοποίησης του  Προγράμματος Comenius με τίτλο « ID: EUROPE » .Το Πρόγραμμα υλοποιείται για τη διετία 2013- 2015 και το 5ο Γυμνάσιο είναι το συντονιστικό σχολείο μεταξύ άλλων 5 σχολείων από τη Γερμανία, τη Νορβηγία , τη Σουηδία, την Ουγγαρία και την Τουρκία.
Η επίσκεψη διήρκησε από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου μέχρι και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και οι συναντήσεις εργασίας πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο Kosztolányi Dezső Tehetséggondozó Gimnázium , το οποίο βρίσκεται στο τμήμα της πόλης Βούδα. Οι αντιπροσωπείες όλων των σχολείων εκτός από την ανταλλαγή απόψεων και τη διαμόρφωση του πλαισίου εργασίας του προγράμματος είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν αξιοθέατα της πόλης και ιστορικά μουσεία. Αξίζει να σημειωθεί  ότι ως λογότυπο του προγράμματος επιλέχθηκε η εργασία που κατέθεσε η μαθήτρια του 5ου Γυμνασίου Βέροιας Αναγνωστάκη Δάφνη της Β΄Γυμνασίου, αφού ψηφίστηκε από την πλειοψηφία των εκπαιδευτικών των ξένων σχολείων.
Η πρώτη συνάντηση μαθητών και εκπαιδευτικών θα πραγματοποιηθεί από 2-6 Δεκεμβρίου στη Βέροια. Στα πλαίσια αυτής της επίσκεψης οι ξένες αντιπροσωπείες των σχολείων εκτός από τις εργασίες που θα πραγματοποιήσουν από κοινού , θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία και τον πολιτισμό της πόλης και της περιοχής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες