Βήμα Διαλόγου από τον Γιάννη Παπαγιάννη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Βήμα Διαλόγου από τον Γιάννη Παπαγιάννη

Οι πολίτες πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά, ιδίως σε εποχές κρίσης, στο πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι. Καθώς η σύγχρονη τεχνολογία επιτρέπει την ταχύτατη μεταφορά προτάσεων και ιδεών μέσα από το διαδίκτυο, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας, Γιάννης Παπαγιάννης εγκαινίασε στην πολιτική του ιστοσελίδα
 www.giannis-papagiannis.gr , ένα  Ανοιχτό Βήμα Διαλόγου με τους πολίτες.
Στο Βήμα αυτό όλοι μπορούν να στέλνουν σκέψεις, προτάσεις και παρατηρήσεις, τις οποίες θα μελετήσει και θα λάβει υπ’ όψιν της η Επιτροπή Προγράμματος του Συνδυασμού του κ. Παπαγιάννη.
Το Βήμα Διαλόγου θα παραμείνει ενεργό στο διηνεκές ώστε οι Βεροιώτισσες και οι Βεροιώτες να καταθέτουν τον προβληματισμό και τις προτεραιότητες τους.
Με αφορμή την έναρξη της λειτουργίας αυτής της φόρμας επικοινωνίας, ο Γιάννης Παπαγιάννης δήλωσε τα εξής: «Η ελεύθερη και  ανεμπόδιστη έκφραση ιδεών και απόψεων μέσα στη Δημοκρατία θα καταστεί αρωγός όλων μας για την ευημερία, ασφάλεια και προκοπή του τόπου μας». 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η απορια η δικη μου ειναι για το ποιος ειναι ο κ.παπαγιαννης που εχει αποψη για ολα.πως εγινε αυτο ξαφνικα.θεωρει ετσι το φανταζομαι οτι ειναι γνωστης ολων και σωτηρας ολων.δεν μας εχει πει ποιος ειναι και που ηταν ολα αυτα τα χρονια και από που τον ξερει ο βεροιωτικος λαος. η επαρση και ο ναρκισσισμος βλεπω οτι τον τον εχουν παρασσυρει και παριστανει τον σωτηρα.ελειος ας χαμηλωσει λιγο τους τονους γιατι ο κοσμος εχει βαρεθει τα παχια λογια ολων των ασχετων που από μονοι τους βαφτιζονται σχετικοι.και επί τελους βαρεθηκαμε να βλεπουμε την ομορφια του σε φωτογραφιες.ΦΤΑΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ «ανώνυμε» σχολιαστή, ο Γιάννης Παπαγιάννης, σε αντίθεση με εσένα που επέλεξες να διατηρήσεις την ανωνυμία σου, είναι αυτός του οποίου το βιογραφικό αναφέρεται στην προσωπική του, την επαγγελματική του αλλά και πολιτική του ιστοσελίδα. Καλώς έχει άποψη για όλα. Θα σου πρότεινα να έχεις και εσύ άποψη για όλα και όχι μόνο για το «ποιος είναι ο Παπαγιάννης». Παχιά λόγια από αυτόν σίγουρα δεν έχεις ακούσει. Μάλλον τον έχεις μπερδέψει με άλλους. Μάθε να σέβεσαι αυτό που απλόχερα σου δίνουν. Στην προκειμένη περίπτωση την δυνατότητα να ακουστείς. Αν αναρωτιέσαι για το αν τον γνωρίζω: Ναι, προσωπικά, και τον εμπιστεύομαι. Έχω όνομα και επίθετο, ωστόσο μου είναι πιο άνετο να παραμείνω όπως και εσύ… ανώνυμος.

Ανώνυμος είπε...

"Το Βήμα Διαλόγου θα παραμείνει ενεργό στο διηνεκές..."

χαχαχαχα ... στο διηνεκες! ....
πολυ μεγαλες και μακροχρονες βλεψεις εχει για το μελλον!

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε ανωνυμε το αν γνωριζεις προσωπικα τον κ.παπαγιαννη με αφηνει παντελώς αδιαφορο.το ζητουμενο για μενα ειναι οτι θεωρητικα το βιογραφικο του μπορει να γραφει οτι του κατεβει του καθενα.Προσωπικα βλεπω πως ο συγκεκριμενος κυριος παρακαβαλησε το καλαμι.διοτι υπαρχουν τοσα πολλα ατομα με βιογραφικα τα οποια δεν προβαλουν με αυτον τον προκλητικο τροπο.Επιμενω οτι έχει βαφτισει τον εαυτο του σωτηρα.Ετσι το καταλαβενει ο ανθρωπος . αλλωστε αυτο δέν ειναι μόνο δικη μου αποψη παρά των 90% των πολιτων της Βεροιας.το αν ειναι καλος μπορει,πάντως ετσι οπως θελει να παρουσιαζεται ΤΕΛΕΙΟΣ δέν ειναι .η πράξη με τη θεωρια εχουν διαφορα. Το να πληρώνεις εφημεριδες για να προβαλεσαι ειναι μια τακτικη που στο βαθμο που το κανει ο κύριος παπαγιαννης δειχνει την ανασφάλεια που έχει.Η φιγουρα του καθενα μας και τα στημενα χαμογελα μόνο γελια φέρνουν στον κόσμο που εχει προβληματα.ΑΛΛΩΣΤΕ οποιος εχει υπερεκτιμήσει τον εαυτο του πιστεψε με ειναι αυτος που χανει.

Post Bottom Ad

Σελίδες