Ένα καλο νέο Τέλος η χημειοθεραπείες βρήκαν νέο τρόπο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ένα καλο νέο Τέλος η χημειοθεραπείες βρήκαν νέο τρόπο



Αφού επί σειρά ετών ο κόσμος γνώριζε ότι η χημειοθεραπεία είναι ο γνώριζε ότι η χημειοθεραπεία είναι ο μόνος τρόπος προσπάθειας μόνος τρόπος προσπάθειας καταπολέμησης του καρκίνου, το καταπολέμησης του καρκίνου, το JOHN HOPKINS HOSPITAL επιτέλους JOHN HOPKINS HOSPITAL επιτέλους ισχυρίζεται ότι υπάρχει κι άλλος ισχυρίζεται ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος. τρόπος.

1. Κάθε άνθρωπος έχει καρκινικά 1. Κάθε άνθρωπος έχει καρκινικά κύτταρα στο σώμα του. Αυτά τα κύτταρα στο σώμα του. Αυτά τα καρκινικά κύτταρα δεν φαίνονται στις καρκινικά κύτταρα δεν φαίνονται στις συνήθεις εξετάσεις, εφόσον δεν έχουν συνήθεις εξετάσεις, εφόσον δεν έχουν πολλαπλασιαστεί σε ορισμένα πολλαπλασιαστεί σε ορισμένα δισεκατομμύρια. Όταν ο γιατρός δισεκατομμύρια. Όταν ο γιατρός διαβεβαιώνει τους καρκινοπαθείς ότι διαβεβαιώνει τους καρκινοπαθείς ότι δεν υπάρχουν πλέον καρκινικά κύτταρα δεν υπάρχουν πλέον καρκινικά κύτταρα στο σώμα τους μετά από θεραπεία, στο σώμα τους μετά από θεραπεία, αυτό σημαίνει απλώς ότι είναι αδύνατη αυτό σημαίνει απλώς ότι είναι αδύνατη η ανίχνευση των καρκινικών κυττάρων η ανίχνευση των καρκινικών κυττάρων στις εξετάσεις τους, επειδή ο αριθμός στις εξετάσεις τους, επειδή ο αριθμός τους δεν ανέρχεται καν στο τους δεν ανέρχεται καν στο ανιχνεύσιμο ποσό. ανιχνεύσιμο ποσό. 2. Καρκινικά κύτταρα εμφανίζονται 2. Καρκινικά κύτταρα εμφανίζονται από 6 έως και περισσότερες από 10 από 6 έως και περισσότερες από 10 φορές στη ζωή ενός ανθρώπου. φορές στη ζωή ενός ανθρώπου.

3. Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα ενός 3. Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου είναι ισχυρό, τα καρκινικά ατόμου είναι ισχυρό, τα καρκινικά κύτταρα καταστρέφονται και έτσι κύτταρα καταστρέφονται και έτσι αποτρέπεται ο πολλαπλασιασμός τους αποτρέπεται ο πολλαπλασιασμός τους και κατά συνέπεια ο σχηματισμός και κατά συνέπεια ο σχηματισμός όγκων. όγκων.

4. Όταν κάποιος έχει καρκίνο αυτό 4. Όταν κάποιος έχει καρκίνο αυτό υποδεικνύει ότι παρουσιάζει υποδεικνύει ότι παρουσιάζει πολλαπλές διατροφικές ελλείψεις. πολλαπλές διατροφικές ελλείψεις. Κάτι τέτοιο μπορεί να οφείλεται σε Κάτι τέτοιο μπορεί να οφείλεται σε γενετικούς, περιβαλλοντικούς και γενετικούς, περιβαλλοντικούς και διατροφικούς παράγοντες, καθώς και διατροφικούς παράγοντες, καθώς και στον τρόπο ζωής του ατόμου. στον τρόπο ζωής του ατόμου.

5. Για να ξεπεραστούν οι πολλαπλές 5. Για να ξεπεραστούν οι πολλαπλές διατροφικές ελλείψεις, πρέπει να διατροφικές ελλείψεις, πρέπει να αλλάξει η διατροφή και να αλλάξει η διατροφή και να συμπεριληφθούν συμπληρώματα, τα συμπεριληφθούν συμπληρώματα, τα οποία θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό οποία θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα. σύστημα.

6. Η χημειοθεραπεία έχει να κάνει με 6. Η χημειοθεραπεία έχει να κάνει με τη δηλητηρίαση των ραγδαία τη δηλητηρίαση των ραγδαία αναπτυσσόμενων καρκινικών αναπτυσσόμενων καρκινικών κυττάρων, αλλά και με την κυττάρων, αλλά και με την καταστροφή των ραγδαία καταστροφή των ραγδαία αναπτυσσόμενων υγειών κυττάρων αναπτυσσόμενων υγειών κυττάρων στο μυελό των οστών, την στο μυελό των οστών, την γαστρεντερική οδό κ.λπ. και μπορεί να γαστρεντερική οδό κ.λπ. και μπορεί να προκαλέσει οργανικές βλάβες, στο προκαλέσει οργανικές βλάβες, στο ήπαρ, τους νεφρούς, την καρδιά, τους ήπαρ, τους νεφρούς, την καρδιά, τους πνεύμονες κ.λπ. πνεύμονες κ.λπ.

7. Η ακτινοβολία καταστρέφει τα 7. Η ακτινοβολία καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα και παράλληλα, καρκινικά κύτταρα και παράλληλα, καυτηριάζει, σημαδεύει και καυτηριάζει, σημαδεύει και καταστρέφει υγιή κύτταρα, ιστούς και καταστρέφει υγιή κύτταρα, ιστούς και όργανα. όργανα. 8. Η αρχική θεραπεία με ακτινοβολίες 8. Η αρχική θεραπεία με ακτινοβολίες και χημειοθεραπεία συχνά μειώνει το και χημειοθεραπεία συχνά μειώνει το μέγεθος ενός όγκου. Ωστόσο, η μέγεθος ενός όγκου. Ωστόσο, η παρατεταμένη χρήση χημειοθεραπείας παρατεταμένη χρήση χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας δεν έχει ως και ακτινοβολίας δεν έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω αποτέλεσμα την περαιτέρω καταστροφή ενός όγκου. καταστροφή ενός όγκου.

9. Όταν το σώμα φέρει υπερβολικό 9. Όταν το σώμα φέρει υπερβολικό τοξικό φορτίο από χημειοθεραπείες τοξικό φορτίο από χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες, το ανοσοποιητικό και ακτινοβολίες, το ανοσοποιητικό σύστημα έχει είτε κατασταλεί είτε σύστημα έχει είτε κατασταλεί είτε καταστραφεί, έτσι το άτομο μπορεί να καταστραφεί, έτσι το άτομο μπορεί να υποκύψει σε διάφορα είδη μολύνσεων υποκύψει σε διάφορα είδη μολύνσεων και επιπλοκών. και επιπλοκών.

10. Η χημειοθεραπεία και η 10. Η χημειοθεραπεία και η ακτινοβολία μπορούν να προκαλέσουν ακτινοβολία μπορούν να προκαλέσουν τη μετάλλαξη των καρκινικών τη μετάλλαξη των καρκινικών κυττάρων, ούτως ώστε να γίνουν πιο κυττάρων, ούτως ώστε να γίνουν πιο ανθεκτικά με αποτέλεσμα να ανθεκτικά με αποτέλεσμα να καταστρέφονται πιο δύσκολα. Οι καταστρέφονται πιο δύσκολα. Οι χειρουργικές επεμβάσεις μπορεί να χειρουργικές επεμβάσεις μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα την εξάπλωση έχουν ως αποτέλεσμα την εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων και σε των καρκινικών κυττάρων και σε άλλες περιοχές. άλλες περιοχές.

11. Ένας αποτελεσματικός τρόπος 11. Ένας αποτελεσματικός τρόπος καταπολέμησης του καρκίνου είναι η καταπολέμησης του καρκίνου είναι η εξασθένηση των καρκινικών κυττάρων, εξασθένηση των καρκινικών κυττάρων, με το να μην τους παρέχεται η τροφή με το να μην τους παρέχεται η τροφή που χρειάζονται για να που χρειάζονται για να πολλαπλασιαστούν. πολλαπλασιαστούν.

ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ: ΜΕ:

α. Η ζάχαρη τρέφει τον καρκίνο. α. Η ζάχαρη τρέφει τον καρκίνο. Αφαιρώντας τη ζάχαρη από τη Αφαιρώντας τη ζάχαρη από τη διατροφή μας απομακρύνουμε μία διατροφή μας απομακρύνουμε μία σημαντική πηγή ενέργειας από τα σημαντική πηγή ενέργειας από τα καρκινικά κύτταρα. Τα υποκατάστατα καρκινικά κύτταρα. Τα υποκατάστατα ζάχαρης, όπως τα Canderel, ζάχαρης, όπως τα Canderel, NutraSweet, Equal, Spoonful κ.λπ. NutraSweet, Equal, Spoonful κ.λπ. παράγονται από ασπαρτάμη, που είναι παράγονται από ασπαρτάμη, που είναι βλαβερή. Ένα καλύτερο φυσικό βλαβερή. Ένα καλύτερο φυσικό υποκατάστατο θα ήταν το μέλι Manuka υποκατάστατο θα ήταν το μέλι Manuka ή οι μελάσες αλλά μόνο σε πολύ μικρές ή οι μελάσες αλλά μόνο σε πολύ μικρές ποσότητες. Το επιτραπέζιο αλάτι ποσότητες. Το επιτραπέζιο αλάτι περιέχει χημικές προσθήκες για να περιέχει χημικές προσθήκες για να αποκτήσει το λευκό του χρώμα. αποκτήσει το λευκό του χρώμα. Καλύτερη εναλλακτική είναι μπαχαρικά Καλύτερη εναλλακτική είναι μπαχαρικά τύπου Bragg’s aminos ή θαλασσινό τύπου Bragg’s aminos ή θαλασσινό αλάτι. αλάτι.

β. Το γάλα κάνει το σώμα μας να β. Το γάλα κάνει το σώμα μας να παράγει βλέννα, ιδίως στη παράγει βλέννα, ιδίως στη γαστρεντερική οδό. γαστρεντερική οδό. Ο καρκίνος Ο καρκίνος τρέφεται από τη βλέννα. τρέφεται από τη βλέννα. Διακόπτοντας το γάλα και Διακόπτοντας το γάλα και υποκαθιστώντας το με γάλα σόγιας υποκαθιστώντας το με γάλα σόγιας χωρίς προσθήκη γλυκαντικών, τα χωρίς προσθήκη γλυκαντικών, τα καρκινικά κύτταρα εξασθενούν. καρκινικά κύτταρα εξασθενούν.

γ. Τα καρκινικά κύτταρα ευδοκιμούν σε γ. Τα καρκινικά κύτταρα ευδοκιμούν σε όξινα περιβάλλοντα. Μία διατροφή όξινα περιβάλλοντα. Μία διατροφή βασισμένη στο κρέας είναι όξινη. Είναι βασισμένη στο κρέας είναι όξινη. Είναι προτιμότερο να τρώμε ψάρι και λίγο προτιμότερο να τρώμε ψάρι και λίγο κοτόπουλο, από ότι μοσχαρίσιο ή κοτόπουλο, από ότι μοσχαρίσιο ή χοιρινό κρέας. Το κρέας περιέχει χοιρινό κρέας. Το κρέας περιέχει επίσης αντιβιοτικά, αυξητικές ορμόνες επίσης αντιβιοτικά, αυξητικές ορμόνες και παράσιτα που είναι όλα επιβλαβή, και παράσιτα που είναι όλα επιβλαβή, ειδικά για καρκινοπαθείς. ειδικά για καρκινοπαθείς.

δ. Μία διατροφή που αποτελείται από δ. Μία διατροφή που αποτελείται από 80% φρέσκους χυμούς και λαχανικά, 80% φρέσκους χυμούς και λαχανικά, σιτηρά ολικής αλέσεως, σπόρους, σιτηρά ολικής αλέσεως, σπόρους, ξηρούς καρπούς και λίγα φρούτα σας ξηρούς καρπούς και λίγα φρούτα σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα αλκαλικό βοηθά να δημιουργήσετε ένα αλκαλικό περιβάλλον στο σώμα σας. Το 20% περιβάλλον στο σώμα σας. Το 20% μπορεί να αποτελείται από μπορεί να αποτελείται από μαγειρεμένα γεύματα στα οποία να μαγειρεμένα γεύματα στα οποία να περιλαμβάνονται τα φασόλια. περιλαμβάνονται τα φασόλια.

Οι χυμοί από φρέσκα λαχανικά Οι χυμοί από φρέσκα λαχανικά παρέχουν ζωντανά ένζυμα που παρέχουν ζωντανά ένζυμα που απορροφούνται εύκολα και φτάνουν απορροφούνται εύκολα και φτάνουν στα κύτταρα μέσα σε 15 λεπτά στα κύτταρα μέσα σε 15 λεπτά τρέφοντας και ενισχύοντας την τρέφοντας και ενισχύοντας την ανάπτυξη υγιών κυττάρων. Για την ανάπτυξη υγιών κυττάρων. Για την πρόσληψη ζωντανών ενζύμων και τη πρόσληψη ζωντανών ενζύμων και τη δημιουργία υγιών κυττάρων δοκιμάστε δημιουργία υγιών κυττάρων δοκιμάστε να πιείτε φρέσκο χυμό λαχανικών (από να πιείτε φρέσκο χυμό λαχανικών (από τα περισσότερα λαχανικά, τα περισσότερα λαχανικά, συμπεριλαμβανομένων των βλαστών συμπεριλαμβανομένων των βλαστών από τα φασόλια) και να φάτε ωμά από τα φασόλια) και να φάτε ωμά λαχανικά 2 ή 3 φορές την ημέρα. Τα λαχανικά 2 ή 3 φορές την ημέρα. Τα ένζυμα καταστρέφονται σε ένζυμα καταστρέφονται σε θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου (104 βαθμοί Φαρενάιτ). Κελσίου (104 βαθμοί Φαρενάιτ).

ε. Αποφεύγετε καφέ, τσάι και ε. Αποφεύγετε καφέ, τσάι και σοκολάτα, τα οποία περιέχουν μεγάλη σοκολάτα, τα οποία περιέχουν μεγάλη ποσότητα καφεΐνης. Το πράσινο τσάι ποσότητα καφεΐνης. Το πράσινο τσάι είναι η καλύτερη εναλλακτική και έχει είναι η καλύτερη εναλλακτική και έχει ιδιότητες κατά του καρκίνου. Νερό, ιδιότητες κατά του καρκίνου. Νερό, καλύτερα καθαρισμένο ή καλύτερα καθαρισμένο ή φιλτραρισμένο, για την αποφυγή φιλτραρισμένο, για την αποφυγή γνωστών τοξινών και βαρέων γνωστών τοξινών και βαρέων μετάλλων που περιέχονται στο νερό μετάλλων που περιέχονται στο νερό της βρύσης. Το αποσταγμένο νερό είναι της βρύσης. Το αποσταγμένο νερό είναι όξινο και καλύτερα να αποφεύγεται. όξινο και καλύτερα να αποφεύγεται.

12. Η πρωτεΐνη του κρέατος είναι 12. Η πρωτεΐνη του κρέατος είναι δύσπεπτη και απαιτεί πολλά πεπτικά δύσπεπτη και απαιτεί πολλά πεπτικά ένζυμα. Το άπεπτο κρέας που ένζυμα. Το άπεπτο κρέας που παραμένει στα έντερα αποσυντίθεται παραμένει στα έντερα αποσυντίθεται και έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη και έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη συσσώρευση τοξικών ουσιών. συσσώρευση τοξικών ουσιών.

13. Τα τοιχώματα των καρκινικών 13. Τα τοιχώματα των καρκινικών κυττάρων αποτελούνται από μία κυττάρων αποτελούνται από μία σκληρή πρωτεϊνική στιβάδα. σκληρή πρωτεϊνική στιβάδα. Αποφεύγοντας ή μειώνοντας την Αποφεύγοντας ή μειώνοντας την κατανάλωση κρέατος κατανάλωση κρέατος απελευθερώνονται περισσότερα απελευθερώνονται περισσότερα ένζυμα που επιτίθενται στα πρωτεϊνικά ένζυμα που επιτίθενται στα πρωτεϊνικά τοιχώματα των καρκινικών κυττάρων τοιχώματα των καρκινικών κυττάρων με αποτέλεσμα τα κύτταρα φονείς να με αποτέλεσμα τα κύτταρα φονείς να μπορούν να τα καταστρέψουν. μπορούν να τα καταστρέψουν.

14. Ορισμένα υποκατάστατα ενισχύουν 14. Ορισμένα υποκατάστατα ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα (IP6, Flor το ανοσοποιητικό σύστημα (IP6, Flor ssence, Essiac, αντιοξειδωτικά, ssence, Essiac, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, ουσιαστικά λιπαρά οξέα κ.λπ.). Άλλα ουσιαστικά λιπαρά οξέα κ.λπ.). Άλλα υποκατάστατα όπως η βιταμίνη Ε είναι υποκατάστατα όπως η βιταμίνη Ε είναι γνωστό ότι προκαλούν απόπτωση ή γνωστό ότι προκαλούν απόπτωση ή προγραμματισμένο κυτταρικό θάνατο, προγραμματισμένο κυτταρικό θάνατο, τη φυσιολογική μέθοδο του σώματος τη φυσιολογική μέθοδο του σώματος να απορρίπτει τα κατεστραμμένα, να απορρίπτει τα κατεστραμμένα, ανεπιθύμητα ή αχρείαστα κύτταρα. ανεπιθύμητα ή αχρείαστα κύτταρα.

15. Ο καρκίνος είναι μία ασθένεια του 15. Ο καρκίνος είναι μία ασθένεια του μυαλού, του σώματος και της ψυχής. μυαλού, του σώματος και της ψυχής. Ένα ενεργό και θετικό πνεύμα θα Ένα ενεργό και θετικό πνεύμα θα βοηθήσει τον μαχητή του καρκίνου να βοηθήσει τον μαχητή του καρκίνου να επιβιώσει. Ο θυμός, η πικρία και τα επιβιώσει. Ο θυμός, η πικρία και τα δυσάρεστα συναισθήματα θέτουν το δυσάρεστα συναισθήματα θέτουν το σώμα σε ένα αγχώδες και όξινο σώμα σε ένα αγχώδες και όξινο περιβάλλον. περιβάλλον. Μάθετε το πνεύμα σας να Μάθετε το πνεύμα σας να αγαπά και να συγχωρεί. Μάθετε να αγαπά και να συγχωρεί. Μάθετε να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε τη χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε τη ζωή. ζωή.

16. Τα καρκινικά κύτταρα δεν μπορούν 16. Τα καρκινικά κύτταρα δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν σε οξυγονωμένα να ευδοκιμήσουν σε οξυγονωμένα περιβάλλοντα. Η καθημερινή άσκηση περιβάλλοντα. Η καθημερινή άσκηση και οι βαθιές αναπνοές βοηθούν στη και οι βαθιές αναπνοές βοηθούν στη διοχέτευση περισσότερου οξυγόνου διοχέτευση περισσότερου οξυγόνου στα κύτταρα. Η οξυγονοθεραπεία είναι στα κύτταρα. Η οξυγονοθεραπεία είναι μία ακόμα μέθοδος που μία ακόμα μέθοδος που χρησιμοποιείται για την καταστροφή χρησιμοποιείται για την καταστροφή των καρκινικών των καρκινικών κυττάρων. κυττάρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες