Βασίλισσα στην Λεωφόρο η ΒΕΡΟΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Βασίλισσα στην Λεωφόρο η ΒΕΡΟΙΑ



Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε η ΒΕΡΟΙΑ στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Οι «κυανέρυθροι», έχοντας υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο τους τον Στέφανο Γαϊτάνο και κάτω από το βλέμμα του νέου τους (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) Ολλανδού τεχνικού Τον Κάανεν, που βρισκόταν στις εξέδρες, έδωσαν χώρο στο πρώτο ημίχρονο στους γηπεδούχους έχοντας ως πρωταρχικό στόχο να κρατήσουν το μηδέν παθητικό.

Ωστόσο, ένα γκολ που προήλθε από κόντρα αλλά και από αδράνεια της άμυνας στο φινάλε του πρώτου μέρους, τους έβαλε πίσω στο σκορ!

Στην επανάληψη ωστόσο για μία ακόμη φορά ανέβασαν την απόδοσή τους, βγήκαν από την περιοχή τους και όχι μόνο κατάφεραν να ισοφαρίσουν, αλλά λίγο έλλειψε να πάρουν και το τρίποντο της νίκης.

Αγωνιστικά, σε όλο το πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός έπαιξε σαν τη «γάτα με το ποντίκι» τη ΒΕΡΟΙΑ, οι παίκτες της οποίας προσπαθούσαν να γίνουν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι ιδιαίτερο, τελειώνοντας μάλιστα το 45λεπτο με μηδέν τελικές προσπάθειες!!

Οι «πράσινοι», που με δυσκολία διασπούσαν την διπλή ζώνη άμυνας της «Βασίλισσας», είχαν την καλύτερή τους ευκαιρία στο 42΄ όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπαϊράμι, η κεφαλιά του Μπεργκ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Αναστασόπουλου!

Τελικά, δύο λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Αμπεΐντ βγήκε στην πλάτη της Βεροιώτικης άμυνα, τσίμπησε την μπάλα και πέρασε δύο αμυντικούς της «Βασίλισσας» και βάζοντας την κόντρα στην προσπάθεια του Αναστασόπουλου να διώξει την μπάλα από την περιοχή του, άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό!!

Στην επανάληψη οι «κυανέρυθροι» μπήκαν πιο επιθετικά, θέλοντας να γίνουν περισσότερο απειλητικοί για την εστία των «πράσινων». Παρόλα αυτά οι δύο πρώτες φάσεις ανήκουν στον Παναθηναϊκό, με τους Μπαϊράμι και Αμπεΐντ να μην βρίσκουν στόχο στο 47ο και 50ό λεπτό, αντίστοιχα.

Η συνέχεια ανήκει στους Βεροιώτες, οι οποίοι στο 54’ καταφέρνουν να φτάσουν στην ισοφάριση με γκολ του Μπεν! Ο Γκιγέρμο εκτέλεσε το φάουλ και μετά από κόντρες στην περιοχή των «πράσινων», η μπάλα έφτασε στον Γάλλο επιθετικό, ο οποίος με σουτ από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-1!

Τρία λεπτά αργότερα ο Καπίνο απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Μρντάκοβιτς, ενώ στο 61’ η «Βασίλισσα» έχασε την ευκαιρία του αγώνα! Ο Μπεν έγινε κάτοχος της μπάλας στο κέντρο του γηπέδου, έπειτα από διώξιμο των αμυντικών της ΒΕΡΟΙΑΣ και βγήκε τετ α τετ με τον Καπίνο, έχοντας δίπλα του και τον Καλτσά, αλλά θέλησε να τελειώσει μόνος του την φάση και στην προσπάθειά του να περάσει τον αντίπαλο γκολκίπερ, η μπάλα κόντραρε και σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας των «πράσινων»!

Στο 66’ νέα ευκαιρία για τη «Βασίλισσα» όταν ο Καλτσάς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ορέστες πρόλαβε στην έξοδο τον Καπίνο και πήρε την κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής, αλλά έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ!

Οι Βεροιώτες συνέχισαν να είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και στο 78’ ο Τραπ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη γωνία του Καπίνο, ο οποίος έπεσε και μπλόκαρε! Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν με αξιώσεις στην εστία της ΒΕΡΟΙΑΣ, αλλά το συρτό σουτ του Μπεργκ από το ημικύκλιο κατέληξε άουτ.

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν προσπαθώντας να φτάσουν στο νικητήριο γκολ και στο 89’ το σουτ του Καρέλη έξω από την περιοχή έφυγε πάνω απ' το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 90’ ο Αναστασόπουλος απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια την επικίνδυνη σέντρα-σουτ του Χουχούμη από αριστερά!

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Μήτσιου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1, έχοντας από ένα καλό ημίχρονο!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο (91' Αποστολόπουλος), Λαγός, Ζέκα, Αμπεΐντ (79’ Χουχούμης), Ντίνας, Μπαϊράμι (75’ Καρέλης), Μπεργκ.

ΒΕΡΟΙΑ: Αναστασόπουλος, Καλτσάς (71’ Τραπ), Ορέστες, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Όστοϊτς, Γκιγιέρμο, Μρντάκοβιτς, Μπαργκάν (41’ Ρίος), Μπεν, Γεωργιάδης (84’ Αποστολόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες