Καταγγελία για ταξιτζή στην Βέροια,έβρισε γυναίκα και την είπε ηλίθια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Καταγγελία για ταξιτζή στην Βέροια,έβρισε γυναίκα και την είπε ηλίθια

``Επαγγελματίας΄΄ ταξιτζής θεώρησε καλό ως ``άνδρας΄΄ που είναι να βρίσει στη μέση του δρόμου γυναίκα οδηγό με χαρακτηρισμούς όπως ``ηλίθια΄΄ και ``θα σου σπάσω το αυτοκίνητο΄΄.
Το περιστατικό έγινε  επί της
Βενιζέλου στο κομμάτι που γίνονται τα έργα. Λόγω της στενότητας του δρόμου τα αυτοκίνητα κινούνται προσεκτικά χωρίς όμως να διακόπτεται η ροή τη κυκλοφορίας.
Ο οδηγός του ταξί χωρίς κανένα λόγο αντί να ακολουθήσει τη πορεία του ``έκλεισε΄΄ την οδηγό και όταν αυτή τον παρακάλεσε ευγενικά να της ανοίξει το δρόμο, αυτός  της απάντησε ``άντε μωρή ηλίθια, πήγαινε δεξιά γιατί άμα κατέβω κάτω θα σου πω εγώ΄΄,  και ``μωρή ηλίθια  θα σου σπάσω το αυτοκίνητο΄΄.
Μετά τα αλλεπάλληλα κορναρίσματα των άλλων αυτοκινήτων γιατί είχε διακόψει τη συγκοινωνία, έφυγε από το σημείο.
Η οδηγός επικοινώνησε με το κέντρο των Ταξί και έκανε μια πρώτη αναφορά ζητώντας το τηλέφωνο του προέδρου για να κάνει επίσημη καταγγελία.
Το γεγονός αυτό δεν καθιστά υπόλογο όλο τον κλάδο των ταξιτζήδων, αλλά ορισμένα μέλη της δεν θα έπρεπε να κάνουν αυτή τη δουλειά. Δεν μπορούν επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με κόσμο αλλά και λόγω της ιδιαιτερότητας της εργασίας θα πρέπει να έχουν πολύ μεγάλη υπομονή και κόσμια συμπεριφορά, να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο. Αυτά τα άτομα βλάπτουν όλο τον κλάδο.
Περιμένουμε από το Δ.Σ των οδηγών ταξί να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες προς τον συγκεκριμένο οδηγό  και εμείς θα παρακολουθούμε το θέμα. Τα στοιχεία και των δύο είναι στη διάθεση μας.
Αναγνώστης

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ,ΗΤΑΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ Η ΟΔΗΓΟΣ..ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚ ΝΑ ΤΟΝ ΤΗΡΟΥΝΕ,ΧΘΕΣ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟΠ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΜΟΡΦΑΣΜΟ,ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΛΥΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑΤΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ο προεδρος , πρεπει να δει και να τραβηξει λιγο τα αυτια , σε οσους δεν τηρουν τον κανονισμο τις ταριφας... τα 3,40 ευρω..... ειτε το καλεσεις , ειτε το παρεις απο πιατσα....!!!! -------------οτι θελει ζηταει ο καθ'ενας.... απο 3,40 (οι σωστοι).... μεχρι και 5 ευρω... για ταριφα στην πολη... οσο για την συμπεριφορα... ας μην το σχολιασω.......

Ανώνυμος είπε...

<< Οι ταξιτζήδες το τραβάει ο οργανισμός τους>>:Τι θέλεις να πεις ποιητή μας;;;
<> :Τι θέλεις να πεις συγγραφέα μας;;;
<< ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΛΥΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑΤΟ>> :Τι θέλεις να πεις φωστήρα μας;; Ότι άφησαν τα πιάτα άπλυτα και βγήκαν στο δρόμο για να σου τον κλείσουν;;;
Πες τα με δικά σου λόγια.
<>: Η οδηγός είναι μία κι ευγενική, οι ταξιτζήδες είναι πολλοί και ΌΛΟΙ άξεστοι!!
ΟΥΑΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Έχω διαπιστώσει απίστευτες διαφορές στο ίδιο δρομολόγιο δηλαδή από την ίδια πιάτσα εκκίνηση και διαδρομή στάνταρ στον ίδιο πάντα προορισμό!! Η απάντηση πάντα κλασσική......"τόσο είναι".Από ευγένεια και οδηγική συμπεριφορά δεν είναι όλοι ίδιοι όπως και σε όλλες τις δουλειές, υπάρχουν οι σωστοί και οι απαράδεκτοι.Όπως και να έχει πάω πλέον με τα πόδια γιατί και τα οικονομικά στένεψαν επικίνδυνα.....

Ανώνυμος είπε...

τρια σαραντα ειναι πολλα,ας βολευτουν με 1,40 € για να εχουν δουλεια, ειδαλλως τους βλεπω να πλεκουν σεμεδακια στις πιατσες τους. καποτε μια αδεια ταξι κοστιζε εκατονταδες χιλιαδες ευρω...γιατι αραγε; μαλλον καποιος κονομαγε.... τωρα ... βολευτειτε παιδες !

Ανώνυμος είπε...

Για Πες μου εσύ εξυπνε μ το 1,40 εσύ θα καλύψεις τα 960€ του τσα τα 150€ που θες κάθε μήνα για το ραδιο ταξί τα 130€ που θες για φπα λογιστρια συνεργείο πετρέλαια κ.τ.λ κ επειδη παντα οι Άλλοι οδηγοί χρησιμοποιούν τον ΚΟΚ ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΑ βγάζουν παντα φλας παρκαρουν ευγενικα παντού ακόμη κ στις πιατσες στα πεζοδρομια διαβάσεις κ.τ.λ να τους που κ Ευχαριστώ....
Όσω Γιαν την διαφορά στην τιμή περνεις την απόδειξη κ κανείς μια ωραία αναφορά στο γραφείο..
Κ άλλο είναι να οδηγίας 14ώρες κ άλλο 14λεπτά δν έχεις την ίδια υπομονή..
Οταν γράφεται κ λετε κατι βουταται πρώτα την γλώσσα στο μυαλό δείτε όλες τις πλευρές κ μετα μπορείτε να κατηγόρησεται..

Post Bottom Ad

Σελίδες