(ΒΙΝΤΕΟ)Έπιασαν τον δράστη των Παλατιτσίων δείτε τι μας είχε πει το θύμα τότε - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

(ΒΙΝΤΕΟ)Έπιασαν τον δράστη των Παλατιτσίων δείτε τι μας είχε πει το θύμα τότε

Να θυμηθούμε τότε τι είχε γίνει στην ληστεία στα Παλατίτσια Ημαθίας με τον Αλβανό που συνελήφθη χθες από την αστυνομία ,όταν οι συγκεκριμένοι σπείρα χτύπησε το κουδούνι να τους ανοίξουν προσποιούμενοι τους πιτσαδόρους,και όταν αντιστάθηκε ο ιδιοκτήτης τον πυροβόλησαν,με το αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν .

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας
Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος μαζί με δύο ακόμα άγνωστους συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται, στις 30.04.2013 το βράδυ στα Παλατίτσια Ημαθίας, χτύπησαν το κουδούνι της οικίας των προαναφερόμενων δύο ημεδαπών και αφού η 54χρονη άνοιξε την κεντρική είσοδο, οι δύο από αυτούς με τη χρήση σωματικής βίας εισήλθαν σε αυτήν. Οι δράστες απείλησαν με πιστόλι τον 61χρονο ο οποίος αντέδρασε και ακολούθησε συμπλοκή κατά την οποία ο ένας από αυτούς πυροβόλησε δύο φορές προς το έδαφος με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του 61χρονου στο μηρό από θραύσμα. Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή πεζοί, χωρίς να αφαιρέσουν οτιδήποτε. 

Το ρεπορτάζ που κάναμε τότε με το θύμα,δείτε τι μας είχε πει στην laikoyra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες