Ετοιμάζει επιστολή ο Δάσκαλος - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ετοιμάζει επιστολή ο Δάσκαλος

Μια επιστολή προς όλους τους δημοτικούς συμβούλους όπως μάθαμε ετοιμάζετε να στείλει ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Δ.Δάσκαλος.

Μια επιστολή η οποία όπως λένε οι πληροφορίες μας είναι για την γέφυρα Κούσιου,η αλλιώς για κάποιους Ημαθιώτες το γεφύρι της Άρτας.

Δεν ξέρουμε τι ακριβώς  θα λέει η επιστολή,αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Δ.Δάσκαλος θα προσπαθήσει να πείσει τους συναδέλφους του δημοτικού συμβουλίου της Βέροιας,ότι προχωράνε σε λάθος τακτική για την συγκεκριμένη γέφυρα,για να μην μπούνε κάποιοι σε περιπέτεια.

Είναι γνωστό ότι εδώ και αρκετό καιρό ο Δάσκαλος έχει δική του τακτική να ενημερώνει και να επικοινωνεί με τους συναδέλφους του,και δεν είναι οι λίγες οι φορές που ακόμα και στην δήμαρχο Βέροιας η επικοινωνία ήταν μέσω επιστολών.

Όπως και να γίνει θα μάθουμε τι γράφει αυτήν η επιστολή . 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πας μετά Χριστόν προφήτης γάιδαρος εστί.

Ανώνυμος είπε...

είναι η 3η ή 4η επιστολή που στέλνει για το θέμα.
Και ξεκίνησε τουλάχιστον 2 χρόνια πριν. Μόνο μετά Χριστόν δεν μπορείς να τον πεις.

Οι παραλήπτες όμως έχουν κουφαθεί από χρόνια, και σκορπάνε τα λεφτά της δωρέας λες και ήταν στραγάλια. Το ίδιο και η τοπική εισαγγελεία.
Που πρέπει να φτάσει κάποιος δλδ, για να σταματήσει αυτή η παρωδία???

Ανώνυμος είπε...

Αντί να στέλνει τώρα επιστολές για να καλύψει τις «παραλείψεις του», αν καθόταν τότε που έκανε τη μελέτη σαν υπεύθυνος αντιδήμαρχος για τη γέφυρα και δούλευε σωστά και δεν «ξεχνούσε» να συμπεριλάβει τη μελέτη για τις σκαλωσιές σήμερα δεν θα ήταν το έργο σε αυτά τα χάλια. Η Γέφυρα θα τελείωνε. Ας μας πει ποιος ευθύνεται για τη μελέτη που δεν προβλέφθηκε και η οποία έφερε όλη αυτή την καθυστέρηση; Επειδή όλοι γνωρίζουν καλύτερα να σωπάσει. Ο λαός κύριε Λαϊκούρα (εσύ το ξέρεις καλά) σοφά λέει, «το μεγαλύτερο θόρυβο τον κάνει ο άδειος τενεκές» . Απλά λαϊκά και ξεκάθαρα.

Ανώνυμος είπε...

Να μην ξεχασει να την στειλει και στον Κουσιο

Ανώνυμος είπε...

αντι για ικριωματα , επιστολές !

Ανώνυμος είπε...

Δασκαλος .καλα τα λεμεεεεεεεε

Post Bottom Ad

Σελίδες