Ξεκινάνε οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Πατρίδα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Ξεκινάνε οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Πατρίδα


Συνέντευξη τύπου έδωσε σήμερα ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Ευστάθιος Χωραφάς,για τις εξαήμερες εκδηλώσεις που ξεκινάνε την Κυριακή.

Ο κύριος Καγκελίδης τόνισε ότι
σύλλογος μας κάθε χρόνο τέτοιο καιρό κάνει πολιτιστικές εκδηλώσεις,τόνισε ότι με τα χρήματα που μαζεύονται βοηθιούνται το σχολείο του χωριού η ομάδα του χωριού και φυσικά η Εκκλησία.

Ο σύλλογος μας είναι δραστήριος τόνισε ο κύριος Καγκελίδης και έτσι προσπαθούμε με τις δραστηριότητες όλων των μελών του συλλόγου να βοηθήσουμε όσους μπορούμε,
ο στόχος των εκδηλώσεων είναι να βοηθηθούν οι τοπικοί φορείς. "Τολμήσαμε και το εγχείρημα μας να διοργανώσουμε πολυήμερες εκδηλώσεις σε τόσο μεγάλο χώρο, πέτυχε. Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο. Όλοι φεύγουν ευχαριστημένοι" είπε ο κ. Καγκελίδης.

Στο τέλος της συνέντευξης οι δημοσιογράφοι δοκίμασαν πεντανόστυμα ποντιακά φαγητά που ετοίμασαν οι γυναίκες του συλλόγου για τους δημοσιογράφους..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες