Υπόψιν δήμο Βέροιας..Εδώ μήπως υπάρχει παρανομία; - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Υπόψιν δήμο Βέροιας..Εδώ μήπως υπάρχει παρανομία;

Ανάστατοι οι κάτοικοι στην οδο Τρεμπεσινας καθώς οι αρμόδιοι του δήμου αν και έκαναν ανάπλαση στα πεζοδρομία εξακολουθούν να παρανομούν και να
 επιμένουν να παραμείνει η πιάτσα με τα φορτηγά έξω απο τα 6ο και 13ο δημοτικά σχολειά με κίνδυνο τα παιδιά μας μη μπορώντας να ελέγξουν την κυκλοφορία περνώντας ανάμεσα απο τα φορτηγά να βρεθούν στις ρόδες των διερχόμενων αυτοκίνητων. Καθημερινά παμπολα φρεναρίσματα και από τύχη δεν εχει χτυπήσει κάποιο παιδάκι!
Είναι ντροπή για τους ανθρώπους του Δήμου που ενω γνωρίζουν το πρόβλημα υποκύπτουν (για ποιο λόγο άραγε?) στους 3 φορτηγατζηδες?

Οι κατοικοι παντως μαζευουν υπογραφες και πολυ συντομα με το καλο η οχι θα κανουν αυτο που πρεπει για τα παιδια τους
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά, εβαλαν πιάτσα φορτηγων έξω απο σχολείο?
Και αυτούς τους ανθρώπους εμείς τους ψηφίσαμε?

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατοικώ στην Τρεμπεσίνας αλλα οπωσδήποτε πρέπει ο Δήμος να λάβει πρωτοβουλία.

Ανώνυμος είπε...

Προχθές η μητέρα μου πηγαίνοντας στο ΙΚΑ που είναι 50 μέτρα παρακάτω έπεσε σ αυτό το πεζοδρόμιο και σχίστηκαν τα γόνατα της. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ που πηγένουν κατά κανόνα ηλικιωμένοι? Πόσο μάλλον που είναι και έξω απο σχολείο.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στο Λαϊκούρα.
Ο τοπικός τύπος μόνο διαφημήσεις ψάχνει να δημοσιεύει και να καλοπιάνει τους πολιτευτές. Μη τους στενοχωρήσουμε και δε φανε ψάρια το βράδυ.

ΑΝΤΩΝΗΣ Β.

Ανώνυμος είπε...

Τι φωνάζετε? ε?
Το παράξενο θα ήταν αν ήταν στρωμένο το πεζοδρόμιο και στη θέση των φορτηγών υπήρχε σχολικός τροχονόμος.
Αυτοί όλοι που ζητάμε να σας καταλάβουν σε ιδιωτικά σχολεία στέλνουν τα παιδιά τους.
Εκλογές θα ξανάρθουν. Θα τα θυμάστε και τότε ρε? ε?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΆΦΟΥΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 9 ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΙΤΣΕΣ
π.π.

Ανώνυμος είπε...

To paidi mou pezei ekei. Na prosefxonte na mi pathi tipota giati tha gini polemos.

Ανώνυμος είπε...

Η τροχαια τι κανει? Ο νομος ειναι σαφης. Οτιδηποτε θα μπορουσε να θεσει σε κινδυνο τους μαθητες σε ακτινα 400 μετρων περιμετρικα του σχολειου πρεπει να παυει να υφιστατε. Ποσο μαλλον πιατσα φορτηγων εξω απ την πορτα του σχολειου!

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΦΟΡΤΟΤΑΞΙ ΥΠΗΡΧΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΤΟ ΣΤΕΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑΝΕ,ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕΤΖΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΜΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ..ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟ ΤΕΛΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΦΟΡΤΟΤΑΞΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑ ΜΗΝ ΜΗΛΑΕΙ.....

Ανώνυμος είπε...

Η πιατσα ειναι παρανομο να βροσκεται εκει. Επισης αυτα δεν ειναι φωρτοταξι. Ειναι φορτηγα! Ειμαι επαγκελματιας οδηγος και σας λεω υπευθυνα οτι οι αδειες των φορτοταξι ειναι μεχρι 1500 κιλα ενω αυτα τα αυτοκινητα ειναι φορτηγα. Να μη μιλαν οι θρασυτατοι και να ξεπατωθουν από εκει γιατι θα θρηνησουμε θυματα. Τα παιδακια δεν φταιν τιποτα. Ειναι παρανομο αυτο.- Ο Δημος θα συννεχισει να παρανομει?

Ανώνυμος είπε...

H piatsa fortigon na pai ektos polis. Fortiga ekso apo to sxolio pou pezoun ta pedia mas? Gia pio logo? Den yparxi logos! I Astinomia giati de pairni thesi I o isageleas? Ine paranomo.

Ανώνυμος είπε...

Μηπως θελουν για 3 φορτηγα που παρανομουν και τα βαλαν εξω απ το σχολειο να ρισκαρουμε την ασφαλεια των παιδιων μας? Η μηπως να παρουμε από κει το σχολειο για να μεινουν 3 φορτηγα στην κυριολεξια 3 φορτηγα!

Ανώνυμος είπε...

Καλα με τις μακακιες ντεμεκ αναπλασεις που γεμησαν μαρμαρα τα πεζοδρομια το χειμώνα οι γριες θα παθουν την πλακα τους..μα ποσο ανεγκεφαλοι αυτοι που σχεδιαζουν σόλο τον πλανητη τοποθετουν αντιολισθητικες πλακες μονο τη βεροια τα τελειωματα των κρασπέδων ειναι μαρμαρινα...ελεος η δε τρεμπεσίνας θυμιζει στρατιωτικο ορχο αρματων...

Ανώνυμος είπε...

Η πιάτσα εκεί είναι από τότε που πήγαινα εγώ σ'αυτό το σχολείο, δηλαδή εδώ και 30 περίπου χρόνια.Τώρα μας πέιραξε;Άλλωστε είναι στα πλαινά του σχολείου και όχι στην πόρτα που μπαινοβγαίνουν τα παιδιά, οπότε δεν κινδυνεύουν από τίποτα.Όσο για τις αναπλάσεις.... ας προσέχαμε να μην την βγαζαμε δήμαρχο την κυρία...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΟΤΑΞΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΖΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΜΑΡΜΑΡΑ,ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ...ΑΙΣΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΟΙΞΕΩΣ,ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΟΥ ΚΟΠΑΝΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΠΙΟ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΕΕΙ ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΤΟ ΣΜΑΡΤΑΚΙ ΤΟΥ....ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ.ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αυτα ουτε στην Ουγκαντα.

Ανώνυμος είπε...

oloi stin veroia eiste mono logia kai panta tha parameinete provata...oloi eiste sta cafe kai apla lete tha ginei xamos tha ginei polemos kai tipota den kanei kaneis......kamia apolitws praksei....giayto pante sta kafe kai otan einai na ginei kati trekste sta spitakia sas kai kriftite san ta pontikia.....giati eiste mono logia....kai tha sas dwsw kai ena paradeigma....sthn sygkentrwsh twn aganaktismenwn eimasatn mono 40 atoma apo mia oloklhrh polh poy gkriniazei apo to prwi ews to vradi kai ta kafe itane gemata.....

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι οι φορτηγατζηδες ειναι θρασυτατοι. Μπαινουν στην Τρεμπεσινας και κορναρουν με τις ωρες γιατι δε χωρανε και βριζουν τον κοσμο. Μα στενεψαν οι δρομοι και δε χωραν τα φορτηγα. Τι να κανουμε? Να παν εκτος πολης. Στο σχολειο πρεπει να μπουν?

Post Bottom Ad

Σελίδες